Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

3+1 αγαπημένα μαγαζιά για brunch στην Αθήνα

Το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές

30 Νοεμβρίου 2023 08:07
3+1 αγαπημένα μαγαζιά για brunch στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το brunch έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια πολλών ανθρώπων. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει 5 υπέροχα μαγαζιά για να απολαύσετε το brunch σας τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα προάστια. Παράλληλα δείτε και 4 υπέροχα μαγαζιά για να φάτε τους καλύτερους λουκουμάδες

Harvest

Mια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στην πολυσύχναστη γωνιά της Ευρυπίδου με την Αιόλου, κι αυτό γιατί το Harvest βελτιώνοντας κατακόρυφα την ποιότητα των πιάτων του τον τελευταίο καιρό, μας παρουσιάζει ένα πολύ ικανοποιητικό και χορταστικό brunch menu. Δοκιμάστε τα πραγματικά φοβερά pancakes.

Info: Αιόλου 64 &, Ευριπίδου, Αθήνα 105 60

Harvest: Brunch

Different Beast

Θυµίζει κάτι από τη λονδρέζικη γειτονιά του Shoreditch µε τούβλινους τοίχους, vintage έπιπλα, open cuisine, παλιά σερβίτσια. Αγαπά τα fair trade προϊόντα µε έναν healthy προσανατολισµό, όπως τα morning fuels (χυµοί εµπλουτισµένοι µε ρίζες από Περού, smoothies µε maca κ.ά.), οι προτάσεις για brunch και τα cakes.

Το τηγανητό αβγό με αβοκάντο, φέτα και sriracha bacon σε ξινό προζύμι είναι εξαιρετικό και must taste σίγουρα το “Dutch Baby”(pancake με φρούτα, salted caramel, τριμμένο αμύγδαλο και κρέμα γάλακτος).

Info: Κασσαβέτη 19, Αθήνα 145 61

Different Beast

Artisanal

Το brunch έχει αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο Artisanal. Χωρίς καμία υπερβολή, πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα brunch που σερβίρονται στην πόλη. Ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης έχει δημιουργήσει ένα μενού στο οποίο έχουν θέση οι ποιοτικότερες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, βάζοντας στο επίκεντρο την παράδοση με ένα σύγχρονο twist.

Info: Ζηρίνη 2, Κηφισιά 145 62

Artisanal: Brunch

Darling The Bar

Σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Κοραή και το Δημοτικό Θέατρο, στην καρδιά του Πειραιά, βρίσκουμε το Darling – The Bar. Με παρουσία από το 2015, έχει πλέον αναδειχθεί στο απόλυτο meeting point του πεζόδροµου της Δραγάτση, που γεμίζει με κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας!

Στον µεγάλο και ντιζαϊνάτο χώρο του οι θαµώνες απολαμβάνουν από νωρίς καφεδάκι, τα µεσηµέρια δοκιµάζουν πιάτα διεθνούς κουζίνας, pizza και pastα, ενώ τα βράδια «ξεσηκώνονται» με cocktails και µουσικές κυρίως 80’s-90’s.

Απόλυτο talk of the town αποτελεί το πλούσιο & γευστικό brunch menu του που γευόμαστε από νωρίς τα Σαββατοκύριακα, με επιλογές όπως avocado toast, αλμυρά και γλυκά pancakes αλλά και vegan προτάσεις για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Info: Δραγάτση 8, T. 210 4101410

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share