Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

3+1 λαχταριστές creperie που θα λατρέψετε!

Το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές...

24 Ιουνίου 2021 14:36
3+1 λαχταριστές creperie που θα λατρέψετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr φροντίζοντας καθημερινά για εσάς σας παρουσιάζει τις καλύτερες creperie και εστιατόρια για γλυκές και αλμυρές κρέπες στην Αθήνα, προκειμένου να απολαύσετε το αγαπημένο σας γλύκισμα. Ωστόσο σας παρουσιάζουμε και τα καλύτερα μαγαζιά για λουκουμάδες που σίγουρα θα σας τρέχουν τα σάλια.

Κρέπες Κηφισιάς

Το ότι σύσσωμο το κοινό της κρεπομανίας δίνει το παρόν του στις Κρέπες Κηφισιάς, 25 συνεχόμενα χρόνια από κάθε σημείο του αθηναϊκού ορίζοντα δεν το λες και τυχαίο… Η εξειδικευμένη και χαρούμενη ομάδα του δίνει έμφαση στην τέλεια ζύμη, το σωστό ψήσιμο, τις «ψαγμένες» και ποιοτικές ύλες που τις εμπλουτίζουν και τους ευφάνταστους συνδυασμούς που μπορείτε να απολαύσετε με σχεδόν 80 διαφορετικά υλικά αλμυρά και γλυκά! To μενού των γεύσεων ανανεώνεται συνεχώς, ενώ την τιμητική τους έχουν διαχρονικά, η κρέπα με τη λευκή σοκολάτα, αλλά και την πραλίνα Kinder Bueno αλλά και η αλμυρή με κοτομπουκιές!

Info: Ανδριανού 4 και Κηφισίας, Κηφισιά

Κρέπες Κηφισιάς

Crepes de France

Είναι πράγματι η καλύτερη, πιο φιλοσοφημένη κρέπα με την πιο μαλακή ζύμη που έχουμε δοκιμάσει! Η γαλλικής παράδοσης creperie –διόλου τυχαία– έχει ιστορία 20 και πλέον ετών, και λειτουργεί στην καθιερωμένη πιάτσα της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το περιβάλλον θυμίζει γαλλικό bistrot προσδίδοντας στην κρέπα σας έναν διαφορετικό αέρα απόλαυσης, με το προσωπικό του καταστήματος πολύ ευγενικό και πρόθυμο να συζητήσει μαζί σου για το πώς επιθυμείς τη γλυκιά κρέπα σου. Άψογες τιμές πλήρως προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε, επιβεβαιώνουν έναν σιωπηρό κανόνα στην απόλαυση της κρέπας, δηλαδή, όσο πιο νόστιμη τόσο πιο προσιτή πρέπει να είναι στο κοινό.

Info: Φαναρίου 2, Νέα Φιλαδέλφεια

Crepes de France

Αισθήσεις

Δεν υπάρχει θαμώνας του κέντρου, της Πλατείας Καρύτση και Αγίας Ειρήνης που δεν έχει περάσει από τη μικρή creperie της Κολοκοτρώνη απέναντι από τα δύο καταπληκτικά bar της Θησέως. Ο ιδιοκτήτης της creperie αυτής έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στις κρέπες και είναι πάντοτε πρόθυμος να διαθέσει πολύ χρόνο για να σου προτείνει τους καλύτερους γευστικούς συνδυασμούς και να σου ψήσει την κρέπα σου όπως την ονειρεύεσαι, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Καταπληκτικό επίσης είναι το ιταλικό παγωτό που προσφέρει για να συνοδεύσει τη γλυκιά κρέπα σας.

Info: Κολοκοτρώνη 16, Αθήνα-Κέντρο

Αισθήσεις κρεπερί

Crepexarchia

Η πασίγνωστη και πολυαγαπημένη creperie της Πλατείας Εξαρχείων που έχουμε όλοι αγαπήσει μαζί με τους φοιτητές της Νομικής, του Χημείου και των άλλων ιδιωτικών σχολών του κέντρου! Είναι η φυσική συνέχεια ενός καφέ που θα πίνατε με φίλους στα Εξάρχεια, μένοντας και τις 24ώρες ανοιχτή για να ικανοποιεί όλους τους γύρω θαμώνες.

Είναι απαράδεκτο να μην έχετε δοκιμάσει έστω και μία φορά στη ζωή σας από τη θρυλική creperie αυτή, η οποία διαθέτει ίσως τις καλύτερες τιμές στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα ότι μία κορυφαία κρέπα πρέπει να είναι πάντοτε προσιτή στον καθένα μας.

Info: Στουρνάρη & Οικονόμου & Θεμιστοκλέους, Πλατεία Εξαρχείων

Crepexarchia μαγαζί

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share