Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Ολικό «λίφτινγκ» στην πλατεία Ομονοίας: Το εντυπωσιακό συντριβάνι που θα σας καθηλώσει! (photo-video)

Εντυπωσιακές εικόνες!

21 Φεβρουαρίου 2020 10:50
Ολικό «λίφτινγκ» στην πλατεία Ομονοίας: Το εντυπωσιακό συντριβάνι που θα σας καθηλώσει! (photo-video)

Πολύ σύντομα, η ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας θα παραδοθεί στο κοινό, η οποία έχει υποστεί ένα ολοκληρωτικό «λίφτινγκ», με το εντυπωσιακό συντριβάνι να πρόκειται να καθηλώσει το κοινό!

Προχθές το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αρχικά έδωσε στη δημοσιότητα μια νυχτερινή λήψη της πλατείας Ομονοίας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε στη λεζάντα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Λίγο αργότερα με δύο βίντεο στο Instagram ο δήμαρχος Αθηναίων μας επέτρεψε να ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της Ομόνοιας.

«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο Κώστας Μπακογιάννης.

View this post on Instagram

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on

Χθες το απόγευμα δόθηκε στη δημοσιότητα το γεμάτο νερό συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, ενώ λίγο αργότερα ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο.

undefined

Συγκεκριμένα, ο δήμος Αθηναίων δημοσίευσε ένα βίντεο με τη νυχτερινή πρόβα του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας. Το συντριβάνι όπως φαίνεται αλλάζει χρώματα, μπλε, κόκκινο, πράσινο και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

undefined

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες λοιπόν να παραδοθεί στο κοινό η ολοκληρωμένη νέα πλατεία Ομονοίας!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share