Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κάτω Πατήσια: Ο Δήμος Αθηναίων καθαρίζει και ομορφαίνει την πλατεία Αγίας Παρασκευής!

Μια συντονισμένη ενέργεια!

8 Ιανουαρίου 2020 13:30
Κάτω Πατήσια: Ο Δήμος Αθηναίων καθαρίζει και ομορφαίνει την πλατεία Αγίας Παρασκευής!

Ο Δήμος Αθηναίων ομορφαίνει την πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια. Μία ακόμα συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης σε μια περιοχή της πόλης, που αποτελεί χώρο αναψυχής αλλά και καθημερινό πέρασμα για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες.

Ο Δήμος Αθηναίων έκανε ακόμια μια ενέργεια για το καλό των πολιτών, μιας και έχει βοηθήσει πολυσύχναστες πλατείες, όπως και το τετράγωνο της Νομικής, να γίνουν πιο "ανθρώπινες" και προσιτές για τον κάθε πολίτη.

Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας - Ανακύκλωσης καθάρισαν και έπλυναν την περιοχή με δύο πλυστικά μηχανήματα χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά-απολυμαντικά. Φρόντισαν ταυτόχρονα να απομακρύνουν από την πλατεία και τους γύρω χώρους αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εστία κινδύνου για παιδιά και μεγάλους.

Το προσωπικό του τμήματος ειδικών εργασιών έβαψε όλα τα παρτέρια της πλατείας καθώς και τα παγκάκια, τα καλαθάκια (κάποια από τα οποία αντικαταστάθηκαν με καινούργια) και τα μεταλλικά καλύμματα των ηλεκτρικών πινάκων στα οποία υπήρχαν γκράφιτι.

Η πλατεία Αγίας Παρασκευής καθαρίστηκε, ομόρφυνε κι έγινε πιο φιλική και φιλόξενη για τους δημότες σε μια ακόμα δράση από αυτές οι οποίες πραγματοποιούνται παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα εργασιών (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός, τεχνικές παρεμβάσεις) του Δήμου Αθηναίων στις 129 γειτονιές της πόλης.

«Είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας, όχι μόνο να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες σε όλους τους δημόσιους χώρους αλλά και να τους διατηρήσουμε καθαρούς και περιποιημένους. Δεν είναι μία προσπάθεια που ξεκινά και τελειώνει. Έγινε μέρος της καθημερινής λειτουργίας μας, της αδιάκοπης δουλειάς των υπηρεσιών μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία και όπου χτυπά η καρδιά της πόλης» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Τάσος Αρνιακός: Παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες - Σε ποιες περιοχές χιονίζει ακόμα;

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τονίζοντας ότι θα έχουμε και πάλι χαμηλές θερμοκρασίες ενώ σήμερα αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας...!

Δείτε επίσης την προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου, Πάχνη και ομίχλη στα επόμενα 24ωρα!

Δείτε το βίντεο:

Η περιοχή της Ελλάδας που θα παραμείνει χωρίς ήλιο! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Στο φινάλε της βρίσκεται πλέον η παρατεταμένη κακοκαιρία που έπληξε και εξακολουθεί να πλήττει την ανατολική Ελλάδα και ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τις εξελίξεις του καιρού μέχρι και το Σάββατο, με μόνο μια περιοχή της Ελλάδας να παραμένει χωρίς ήλιο

Δείτε αναλυτικά όσα λέει στο βίντεο:

Πάρνηθα: Στα 4 μέτρα το χιόνι στο καταφύγιο Μπάφι! Μοναδικές εικόνες (video)

Αποκλεισμένο λόγω του χιονιά που έφερε το κύμα κακοκαιρίας "Ηφαιστίων" βρίσκεται το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα.

Τα χιόνια στο συγκεκριμένο σημείο έχουν φτάσει στα ... τέσσερα μέτρα ύψος, με τις υπέροχες εικόνες να σας τις έχουμε δείξει και χτες!

Δείτε το μοναδικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share