Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Θυμάστε την Floricienta; Δείτε πως είναι σήμερα! Θα την αναγνωρίζατε;

Παραμένει κούκλα

4 Μαρτίου 2022 13:19
Θυμάστε την Floricienta; Δείτε πως είναι σήμερα! Θα την αναγνωρίζατε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Floricienta, το πάντα χαμογελαστό και αισιόδοξο κορίτσι, από την αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα "Φλορισιέντα, μια Σύχρονη Σταχτοπούτα", που απολάμβαναν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες την περίοδο του 2005;

Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα η Πολυξένη από τις Candy Girls.

Η σειρά προβλήθηκε δύο σεζόν στην Αργεντινή, από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2005. Στην Κύπρο προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2007 και τελείωσε το καλοκαίρι του 2008, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΤ1 ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.

Ο λόγος για την María Florencia Bertotti, γεννημένη στις 15 Μαρτίου 1983, πιο γνωστή ως Florencia Bertotti η οποία είναι Αργεντινή ηθοποιός, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και επιχειρηματίας.

Η Florencia σπούδασε στο Colegio Nuestra Señora de la Misericordia στη Recoleta, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Ο γάμος και το παιδί

Στις 2 Δεκεμβρίου 2006 παντρεύτηκε σε μια θρησκευτική τελετή με τον Guido Kaczka, τον οποίο γνώρισε στις ηχογραφήσεις του Verano del '98 και που ήταν το αγόρι της από τότε. Στις 10 Ιουλίου 2008, γέννησε το πρώτο παιδί, ένα αγόρι, το οποίο ονόμασαν Romeo Kaczka Bertottia. Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο του 2010. Και οι δύο μοιράζονται την επιμέλεια του γιου τους.

Από το 2010, η Florencia Bertotti είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Federico Amador.

Οι επιχειρήσεις

Στις 6 Μαΐου 2013, η Florencia Bertotti άνοιξε το δικό της κατάστημα ρούχων για παιδιά, μωρά και μητέρες, το οποίο ονόμασε Pancha Buenos Aires by Florencia Bertotti.

Στις 15 Μαρτίου 2021, η Florencia Bertotti λάνσαρε έναν νέο χώρο, τον οποίο ονόμασε Pancha Recreo, αυτή η ενότητα περιέχει ανακυκλωμένα παιχνίδια με ξύλο, χωρίς μπαταρίες, χωρίς κανόνες και χωρίς οδηγίες για να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης και ανάπτυξής τους.

Σε αυτή τη νέα ενότητα υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων για παιδιά διαφορετικών ηλικιών, τα οποία επιλέχθηκαν ειδικά και διαβάστηκαν προηγουμένως από την Florencia Bertotti.

Δείτε πως είναι σήμερα η Florencia Bertotti - "Floricienta"

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share