Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Αγωνία για τον Βαλάντη: Έπεσε η πίεσή του - Χρειάστηκε γιατρό (video)

Η υπερπροσπάθεια έφερε δύσκολες στιγμές για τον παίκτη των Διασήμων

2 Ιανουαρίου 2022 22:26
Survivor 5 - Αγωνία για τον Βαλάντη: Έπεσε η πίεσή του - Χρειάστηκε γιατρό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές έζησε ο Βαλάντης μετά από την υπερπροσπάθειά του σε αγώνισμα όπου έπρεπε να πετύχει βολές με μπάλα στο Survivor 5.

Ο παίκτης των Διασήμων, εν μέσω πανηγυρισμών από τους συμπαίκτες του, αισθάνθηκε δυσφορία και χρειάστηκε άμεσα να ξαπλώσει και να επέμβει γιατρός.

Ξέσπασμα Βαλάντη: «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα» (video)

Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό και συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι επιβίωσης και στην προσπάθεια της ομάδας του να επικρατήσει έναντι των Μαχητών στη σημερινή αναμέτρηση για το έπαθλο.

Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή:

Χαμός στους Μαχητές: Ξέσπασε κόντρα για την παραμονή του Σπύρου - "Έδειξες ένα μένος αδιανόητο"

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και συγκεκριμένων ατόμων στην ομάδα των Μαχητών, αναφορικά με την ψηφοφορία αποχώρησης από το Survivor 5.

Ο Σπύρος ήταν αυτός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αποφάσισε να τον κρατήσει στο παιχνίδι επιβίωσης, εκείνος όμως τα έβαλε με την Παρασκευή Σταματοπούλου.

«Ο κόσμος βλέπετε ότι είναι ο πιο δίκαιος κριτής και κρίνει. Όσοι θέλετε συνεχίστε να εκτίθεστε, σας αγαπώ γι' αυτό. Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος Παρασκευή. Έδειξες ένα μένος αδιανόητο στο πρόσωπό μου, χωρίς να σου έχω κάνει το παραμικρό. Το αποτέλεσμα το εισέπραξες», είπε ο Σπύρος στην Παρασκευή κι εκείνη του απάντησε μεταξύ άλλων ότι επειδή τον ψήφισε δεν πάει να πει ότι τον μισεί, ενώ αυτός της απάντησε ότι έβγαλε κακία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share