Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler 29/04: Θαύμα θαυμάτων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Οριστικό!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Απριλίου 2024 14:06
Survivor 2024 spoiler 29/04: Θαύμα θαυμάτων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Οριστικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 29/04: Αγώνας δεύτερης ασυλίας απόψε με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τους παίκτες του στον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους μπλε να επικρατούν των κόκκινων και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα εβδομάδα. Κι όλα αυτά ενώ έχασαν και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024, μετά από 4 μήνες παρουσίας της στον Άγιο Δομίνικο.

Πάμε όμως παρακάτω. Απόψε είναι μια νέα μέρα. Οι Μπλε δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Κόκκινους όμως έχουμε δει πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία έτσι. Θα έχουμε την ανατροπή απόψε. Τι λέει το επιβεβαιωμένο spoiler που μόλις έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr.

Survivor 2024 spoiler 29/04: Θαύμα θαυμάτων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Οριστικό!

Survivor 2024 spoiler 29/04: Είναι οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

Τέλος στο σερί των Μπλε ή ακόμα μια νίκη για τους Μαχητές; Τι αναφέρει το spoiler που σας μεταφέρει αποκλειστικά το Athensmagazine.gr; Μην σας κρατάμε σε αγωνία.

Νικητές απόψε είναι οι... Διάσημοι! Ναι, αμέ! Οι Κόκκινοι ισοφαρίζουν σε 1-1 τις ασυλίες της εβδομάδας και βάζουν τους μπλε στην διαδικασία να ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, που τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα και εκεί. Ωστόσο θα πρέπει πρώτα να το επιβεβαιώσουμε και μετά να σας το μεταφέρουμε.

Κρατάμε λοιπόν οριστικά τη νίκη των Μπλε στην σημερινή μάχη για την ασυλία της ημέρας και δείτε το trailer του σημερινού (29/04) επεισοδίου του Survivor 2024 μέχρι να σας έχουμε και το spoiler με τον δεύτερο υποψήφιο...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share