Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Σπουδαία ανακοίνωση από τον πρίγκιπα Κάρολο

''Βοηθήστε να...''

20 Μαΐου 2020 13:14
Σπουδαία ανακοίνωση από τον πρίγκιπα Κάρολο

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε μια σπουδαία ανακοίνωση αφού παρότρυνε τους μικρούς όσο και τους μεγάλους να βοηθήσουν τους αγρότες να διατηρήσουν τις σοδειές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που ουσιαστικά προέτρεπε τους ανθρώπους να αναλάβουν το «απλό» καθήκον να επιλέγουν φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητά τους.

«Αν θέλουμε να συμβάλουμε στην πώληση των βρετανικών φρούτων και λαχανικών φέτος, χρειαζόμαστε ένα στρατό ανθρώπων για να βοηθήσουμε», είπε ο πρίγκιπας Κάρολος.

«Το φαγητό που έρχεται στο τραπέζι μας δεν έρχεται ''μαγικά''. Όλα ξεκινούν με τους αξιόλογους αγρότες και καλλιεργητές μας. Εάν οι τελευταίες εβδομάδες έχουν αποδείξει κάτι, είναι ότι το φαγητό είναι πολύτιμο και πολύτιμο και δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. "

Τονίζει την ανάγκη των θεριστών για την εκστρατεία «Pick for Britain» με τη σημασία του Land Army στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα κίνημα όπου γυναίκες και κορίτσια εθελοντικά αναλάβουν γεωργικές εργασίες αφού πολλοί άντρες είχαν φύγει από τη χώρα για να πολεμήσουν.

«Δεν αμφιβάλλω ότι το έργο θα είναι λαμπρό και μερικές φορές δύσκολο, αλλά είναι ύψιστης σημασίας και στο απόγειο αυτής της παγκόσμιας πανδημίας θα συμβάλλετε ζωτικά στην εθνική προσπάθεια», δήλωσε ο πρίγκιπας της Κάρολος.

Να σημειώσουμε πως ο 71χρονος κληρονόμος του βρετανικού θρόνου, ήταν θετικός για τον κοροναϊό τον Μάρτιο και έκτοτε έχει αναρρώσει

Χαμός στη Buckingham: «Κόλλησε» από τον πρώην άνδρα της Καμίλα κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος;

Χαμός επικρατεί στο παλάτι του Buckingham με τον κορωνοϊό, αφού θετικός στον φονικό ιό βρέθηκε και ο πρώην άνδρας της συζύγου του Πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, με τις θεωρίες… να δίνουν και να παίρνουν για το πώς «κόλλησε» ο Κάρολος.

Ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς διαγνώστηκε επίσης θετικός, κάτι που αποκάλυψε την Τετάρτη (1/4), λίγες ώρες αφού γινόταν γνωστό, ότι είχε αναρρώσει από την ασθένεια ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, βγαίνοντας από την καραντίνα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο μέσα σε όλα αυτά, είναι πως ο 80χρονος Άντριου είχε μάλλον «κολλήσει» τον κορωνοϊό σε ένα φεστιβάλ στο Τσέλτεναμ, που διεξήχθη μεταξύ 10-13 Μαρτίου, ενώ και η Καμίλα είχε βρεθεί σε αυτό το φεστιβάλ, στη δεύτερη μέρα του.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, στο φεστιβάλ βρέθηκαν περίπου 250.000 άτομα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να προσβλήθηκε εκεί από τον ιό ο Μπόουλς. Ο ίδιος, μάλιστα, ασπάστηκε την Πριγκίπισσα Άννα, ενώ φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Ζάρα Φίλιπς, με το χέρι του στην πλάτη της.

Όπως αναφέραμε, η Καμίλα επισκέφθηκε επίσης το φεστιβάλ, με όλα αυτά τα στοιχεία να σπείρουν τις φημολογίες για το πώς προσβλήθηκε από την πλευρά του ο Πρίγκιπας Κάρολος. Μπορεί, λοιπόν, να υπάρχει σύνδεση με τον… πρώην της Καμίλα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share