Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

GNTM 3: Αηδίασαν οι παίκτες με αυτό που είδαν - Η έκπληξη που δεν περίμεναν στο σπίτι

Ποιοι είχαν αβαντάζ;

12 Οκτωβρίου 2020 22:47
GNTM 3: Αηδίασαν οι παίκτες με αυτό που είδαν - Η έκπληξη που δεν περίμεναν στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσαν» οι παίκτες στο σημερινό 12/10 επεισόδιο του GNTΜ 3 με την δοκιμασία που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας. Τους αηδίασε όλους.

Συγκεκριμένα, στη φωτογράφιση έπρεπε να φωτογραφηθούν με ζωύφια στο πρόσωπο τους. Όπως, κατσαρίδες, σκουλήκια και σαλιγκάρια.

Όλοι αηδίασαν με το που το άκουσαν, αλλά είδαν και τον πάγκο που τα είχαν τοποθετήσει.

Ποιοι είχαν αβαντάζ;

Η νέα εβδομάδα στο GNTM 3 ξεκινά με μία επίσκεψη και δοκιμασία έκπληξη από την οποία βγήκε ένας νικητής, διάλεξε ακόμη δυο φίλους του και "βγήκαν" όλοι μαζί για ποτό.

Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε και δίπλα στον Γιώργο Καράβα βρέθηκε η Μάρα Σαμαρτζή. Οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους γνωρίζουν τη YouTuber, η οποία δηλώνει διατεθειμένη να τους πει κάποια από τα «μυστικά» των social media.

Η νεαρή infuencer, έβαλε τους παίκτες να διαφημίσουν μια μάσκα προσώπου και εκείνος που θα κατάφερνε να της το πουλήσεις θα κέρδισε. Αυτός λοιπόν ο παίκτης ήταν ο Δημοσθένης, που νωρίτερα δέχθηκε άγρια «καρφιά».

Πηγή: Youweekly.gr

Spoiler: Οι δύο επόμενοι παίκτες που αποχωρούν (Video)

Το φετινό Greece Next Top Model έχει ξεκινήσει δυναμικά και ήδη έχουμε δει τις πρώτες κόντρες και κλίκες μέσα στο σπίτι. Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, μέχρι και σήμερα έχουν αποχωρήσει οι: Χρύσα Καβράκη, Ξένια Μοτσκαλίδου και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, με τους άντρες να μένουν αλώβητοι.

Αυτό όμως μέχρι σήμερα, καθώς σύμφωνα με το «Πρωινό», τη Δευτέρα (12/10) αποχωρεί Παναγιώτης Πέτσας στη δοκιμασία «σνομπ αριστοκρατία». Όσο την Τρίτη (13/10) θα έχουμε αποχώρηση-έκπληξη!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share