Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Άγριο ξύλο σε υψόμετρο 4.500 μέτρων για μια σέλφι με την καλύτερη θέα (video)

Επενέβησαν οι φρουροί ασφαλείας

27 Μαρτίου 2024 14:11
Άγριο ξύλο σε υψόμετρο 4.500 μέτρων για μια σέλφι με την καλύτερη θέα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια πιάστηκε ένα γκρουπ με τουρίστες σε υψόμετρο 4.500 μέτρων για μια σέλφι με την καλύτερη θέα, ενώ για να δωθεί ένα τέλος στον καβγά χρειάστηκε να επέμβουν οι φύλακες ασφαλείας.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο έλαβε χώρα στην κορυφή του βουνού Jade Dragon στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας και τα πλάνα είναι τρομακτικά αφού δείχνουν τους ανθρώπους να σπρώχνονται για να φτάσουν στην άκρη της πλαγιάς για μια φωτογραφία με θέα.

Δείτε επίσης: Απίστευτο πως η selfie μιας γυναίκας οδήγησε στη διάγνωση του όγκου στον εγκέφαλό της

Δεκάδες τουρίστες εθεάθησαν να στέκονται στο χιόνι με ομπρέλες και αδιάβροχα, προσπαθώντας να πλησιάσουν προς την πλευρά για να έχουν την καλύτερη θέα πριν ξεσπάσουν οι μάχες.

Φαινομενικά απρόσεκτος για το ενδεχόμενο να χτυπήσει κατά λάθος κάποιον με κίνδυνο να τον ρίξει από την κορυφή του βουνού , ένας τουρίστας φαίνεται να έχασε την υπομονή του και έριξε μια γροθιά στον μπροστινό του.

Καθώς το περιστατικό άρχισε να παίρνει διαστάσεις, άλλοι άρχισαν να εμπλέκονται στη δράση, καθώς διαπληκτίστηκαν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στη σειρά για να τραβήξει μια φωτογραφία στο σημείο της σέλφι.

Τα πλάνα δείχνουν ότι κάποιοι επισκέπτες προσπάθησαν να παρέμβουν, αλλά οι εμπλεκόμενοι ήταν αποφασισμένοι να δώσουν μάχη.

Τέλος στη διαμάχη έβαλαν οι φρουροί ασφαλείας και στο τέλος οι δύο πλευρές έδειξαν συμφιλιωμένες.

Τα πλάνα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σε κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πληθώρα αρνητικών αλλά και αστείων σχολίων.

Να σημειωθεί ότι το βουνό Jade Dragon Snow Mountain είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, γνωστό για τη γραφική του θέα και τα τελεφερίκ.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να κάνει κανείς σκι στο βουνό, αλλά το snow tubing έχει γίνει δημοφιλές στους τουρίστες τα τελευταία χρόνια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share