Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Σωτηρία Μαρούδα!

Θλίψη!

25 Νοεμβρίου 2019 10:18
Πέθανε η Σωτηρία Μαρούδα!

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών η Σωτηρία Μαρούδα!

Πέθανε ο Γιώργος Γκέκας!

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων στην Αγιά. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο Παναγιώτης Μπακαλάρος!

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με τον 62χρονο Παναγιώτη Μπακαλάρο να βρίσκει τραγικό θάνατο!

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου! (Video)

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Παναγιώτης Μπακαλάρος, περπατούσε πεζός στην οδό Δημοκρατίας όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος πρώτος του ξάδελφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου κατέληξε σήμερα το πρωί.

Σοκ: Αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωση πέφτει πάνω σε σπίτια! 29 νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, χθες το απόγευμα, στην Οβρυα Πατρών.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: 3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το τρακτέρ το παππού του!

Πιο συγκεκριμένα, 67χρονος, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρα, έναν 62χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός.

Ο σοβαρά τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Τραγική είδηση: Νεκρός ο 37χρονος Παπά - Κώστας!

Νεκρός ο 37χρονος Παπά - Κώστας, σοκ!

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοίνωσε τον θάνατο του Πρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στάμου, ο οποίος εκοιμήθη αιφνιδίως τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ηλικία 37 ετών. Πέθανε ο Ιωάννης Ευθυμίου!

Ο εκλιπών Κληρικός γεννήθηκε στον Βόλο το 1982 και ήταν απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου. Χειροτονήθηκε Διάκονος το 2004 και Πρεσβύτερος το 2010 από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Κωνσταντίνου Στάμου θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ν.Ιωνίας Βόλου.

Θλίψη: Πέθανε η Βασιλική Γαλανού!

Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Βασιλικής Γαλανού! Πέθανε σε ηλικία 59 ετών!

Στην Λαμία συγγενείς και φίλοι έχουν βυθιστεί στο πένθος! Σφοδρό τροχαίο στην Θήβα! Ένας νεκρός!

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο (23/11/19) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, θα είναι όλοι εκεί να της πουν το τελευταίο αντίο!

Τρίκαλα: Άντρας τυλίχτηκε στις φλόγες και έπεσε από μπαλκόνι για να σωθεί αλλά βρέθηκε νεκρός!

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε η 31χρονη Άννα Τσιοφλίκη!

Θλίψη κυριαρχεί στην κοινωνία της Μελιβοίας στο δήμο Αγιάς στην Λάρισα, μετά τον άδικο θάνατο της δασκάλας Άννας Τσιοφλίκη. Η 31χρονη γυναίκα έδινε άνιση μάχη με την επάρατο, και τελικά δεν τα κατάφερε!

Δείτε επίσης: Θρήνος! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού αγοριού και αδελφή της γνωστής διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου, Μάχης Τσιοφλίκη.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

ΗΠΑ: Νεκροί πιλότοι από δυστύχημα στην αεροπορική βάση!

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πιλότοι μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην στρατιωτική αεροπορική βάση Vance στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ!

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Βασίλης Μόρφος!

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα αεροσκάφος να έχει αναποδογυρίσει έξω από τον διάδρομο της βάσης, ενώ ένα δεύτερο στέκεται όρθιο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Η επίσημη ενημέρωση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας δεν παρείχε στοιχεία για το αεροσκάφος που ενεπλάκη στο δυστύχημα, ωστόσο ανέφερε πως οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share