Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες της!

22 Νοεμβρίου 2019 15:57
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θρήνος στην Φθιώτιδα: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Θλίψη στην Φθιώτιδα αφού πέθανε ο Ιώαννης Καρέλης! "Έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ήταν ιδιοκτήτης σχολής οδηγών και αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν. Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (22/11/19) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Δέσποινας, στη Λαμία.

Συγγενείς και φίλοι θα είναι όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο!

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

ΗΠΑ: Νεκροί πιλότοι από δυστύχημα στην αεροπορική βάση!

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πιλότοι μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην στρατιωτική αεροπορική βάση Vance στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ!

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Βασίλης Μόρφος!

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα αεροσκάφος να έχει αναποδογυρίσει έξω από τον διάδρομο της βάσης, ενώ ένα δεύτερο στέκεται όρθιο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Η επίσημη ενημέρωση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας δεν παρείχε στοιχεία για το αεροσκάφος που ενεπλάκη στο δυστύχημα, ωστόσο ανέφερε πως οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τραγωδία στην Γαστούνη: Πέθανε ο 12χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 12χρονου που έπεσε από ύψος 10 μέτρων στην Γαστούνη! Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ύστερα από αυτή την μεγάλη πτώση στο κενό! Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 12χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι της διώροφης κατοικίας που διέμενε με την οικογένειά του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ έπαιζε βρέθηκε στο κενό.

Οι θεράποντες ιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το παιδί που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών διασωληνωμένο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Πέθανε ο Βασίλης Μόρφος!

Στο πένθος βύθισε οικογένεια και φίλους η απώλεια του Βασίλειου Μόρφου, σε ηλικία 88 ετών, από τα Τρίκαλα!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 21 - 11 - 2019 και ώρα 2.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Νικόλαο (Βερεντζή ) Καλαμπάκας .

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δέσποινα Μόρφου, τα παιδιά Ασπασία και Κωνσταντίνο Πώχο, Δημήτριο και Άννα Μόρφου, Παναγιώτα και Χρήστο Φιλίππου, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανήψια.

Πέθανε η Βαρβάρα Δεσποινιάδου!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share