Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Βρήκαν μόνο τον εξοπλισμό του...

17 Νοεμβρίου 2019 12:50
Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Ένας 75χρονος ψαράς από την Αταλάντη στην Φθιώτιδα αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου με το σκάφος του για να ρίξει παραγάδι σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Σκάλας. Η εξαφάνιση του έχει ταρακουνήσει την τοπική κοινότητα!

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση μυστήριο οδηγού ταξί: Τα μηνύματα, οι απειλές και ο ρόλος δύο γυναικών! (Video)

Η οικογένειά του ειδοποίησε το βράδυ το Λιμενικό που έστησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του με σκάφη από Στυλίδα, Αιδηψό, Αταλάντη και Χαλκίδα που συνεχίζουν μέχρι κι αυτή την ώρα τις αναζητήσεις.

Τελικά εντόπισαν μεταξύ Αταλάντης και Λιβανατών, το σκάφος του και τα σύνεργά του όχι όμως και εκείνον. Μάλιστα στο σημείο που βρέθηκε το σκάφος του ενήργησαν και δύτες με αρνητικά επίσης αποτελέσματα.

Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να συνδράμουν από αέρος.

Στις αναζητήσεις συμμετέχουν και παραπλέοντα στο Βόρειο Ευβοϊκό επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη αλιέων, που γνώριζαν τον 75χρονο ψαρά.

Εξαφάνιση 17χρονης: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση! Νέες αποκαλύψεις!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας -Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της, από την Κατερίνη, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα!

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Κατερίνη με την εξαφάνιση μάνας και κόρης: Το τελευταίο τηλεφώνημα!

Ο ιδιοκτήτης φωτογραφείου στην πόλη δήλωσε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί για την εξαφάνισή της και θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν», πρόσθεσε.

Ο καβγάς της μητέρας με γείτονα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η μητέρα της μαθήτριας Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη 17 χρόνων την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη την στιγμή άνοιξε η γη και τις κατάπιε.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με τη γνωστή δημοσιογράφο και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

Πατέρας της 17χρονης: «Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα»

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές. Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών. Το «Χαμόγελο» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share