Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: 16χρονη μαθήτρια σχεδίαζε επίθεση σε εκκλησία Αφροαμερικανών!

Συνελήφθη από την αστυνομία!

20 Νοεμβρίου 2019 13:26
ΗΠΑ: 16χρονη μαθήτρια σχεδίαζε επίθεση σε εκκλησία Αφροαμερικανών!

Συνελήφθη από την αστυνομία μια 16χρονη μαθήτρια, που φέρεται να σχεδίαζε αιματηρή επίθεση σε μια εκκλησία Αφροαμερικανών στη νοτιοανατολική αμερικανική πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η έφηβη, που είναι λευκή, περιέγραφε με λεπτομέρειες το σχέδιό της!

Δείτε επίσης: Καλιφόρνια: Νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού!

Το σχέδιό της ήταν να διαπράξει δολοφονική επίθεση στην Αφρικανική Επισκοπική Εκκλησία των Μεθοδιστών Bethel σε ένα σημειωματάριο, το οποίο βρήκαν συμμαθητές της,και το ανέφεραν στην αστυνομία.

Η έφηβη, την οποία δεν κατονόμασε η αστυνομία, κατηγορείται για απόπειρα διάπραξης ανθρωποκτονίας και εστάλη σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στην Τζόρτζια.

Αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος του Γκέινσβιλ δήλωσαν ότι από την έρευνα προκύπτει ότι η έφηβη είχε στόχο της την εκκλησία με ρατσιστικό κίνητρο.

"Πρόκειται για μια ενεργή έρευνα και για ένα τρανό παράδειγμα του ότι οι ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στο μαθητικό σώμα, την διοίκηση του σχολείου και τις αρχές επιβολής του νόμου μπορούν να αποτρέψουν ένα πιθανόν φρικτό περιστατικό", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέι Πάρις.

Μια επίθεση που σημειώθηκε το 2015 σε εκκλησία του Τσάρλεστον "δείχνει να έπαιξε κάποιον ρόλο σε αυτό".

Ένας οπαδός της λευκής κυριαρχίας, ο Ντίλαν Ρουφ, εισέβαλε στις 17 Ιουνίου του 2015 στην Εκκλησία Αφροαμερικανών Μεθοδιστών στο Τσάρλεστον της Βόρειας Καρολίνας και εκτέλεσε εν ψυχρώ εννέα Αφροαμερικανούς με ένα 45άρι ημιαυτόματο όπλο.

Η 16χρονη είχε συλλογή από χασαπομάχαιρα και άλλα αιχμηρά όπλα και είχε επισκεφθεί μια φορά την εκκλησία όταν ήταν άδεια, έγραψε η ίδια εφημερίδα.

Μακελειό στην Οκλαχόμα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κατάστημα!

Μακελειό σημειώθηκε πριν από λίγο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, με έναν άνδρα να πυροβολεί με αποτέλεσμα να έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες τρεις νεκρούς!

Σοκ: Πατέρας χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» το μωρό του για να γλιτώσει από πυροβολισμούς! (photo)

Υπάρχουν ακόμη αναφορές για αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης.

Υπάρχει προειδοποίηση οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ τα σχολεία της περιοχής έχουν κλείσει.

Καλιφόρνια: Νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού!

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο! (photos-video)

Συναγερμός στην Καλιφόρνια, καθώς οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήσεις για περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο.

Πυροβολισμοί μέσα σε πανεπιστήμιο - Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες!

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστικη υπηρεσία του Λος Άντζελες, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν τραυματιστεί.

Νέο μακελειό: 15 νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ενός 15χρονου ασιατικής καταγωγής που φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρα ρούχα και φέρεται σαν ο βασικός ύποπτος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη του Λος Άντζελες.

Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

«Είδα μια ομάδα κοριτσιών να τρέχουν, μου είπαν πως είδαν κάποιον να κυκλοφορεί με όπλο μέσα στον χώρο του σχολείου. Μετά είδα 20 παιδιά να τρέχουν προς την έξοδο» ανέφερε μαθητής του σχολείου.

Τόσο το σχολείο στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, όσο και άλλα που βρίσκονται στην περιοχή, έχουν διακόψει τη λειτουργία τους.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι για το Χάλοουιν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Τουλάχιστον δώδεκα πυροβολισμοί έπεσαν σε πάρτι για το Halloween σε σπίτι στην περιοχή Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμα εννέα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, βρέθηκαν πολλοί κάλυκες στον χώρο πίσω από το σπίτι όπου γινόταν το πάρτι. Συναγερμός! Συνετρίβη αεροσκάφος! Τρεις νεκροί! (Video)

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε από τους τραυματίες χρειάζονταν άμεση ιατρική φροντίδα ενώ οι άλλοι τέσσερις έφεραν τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share