Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Τραγωδία!

3 Οκτωβρίου 2019 16:20
Μακελειό στο Παρίσι! Πέντε νεκροί από την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας! (Video)

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μεταδίδει πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι. Νεκρός είναι και ο δράστης. Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια! Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos)

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια τον πυροβόλησε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι της επίθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο θύμα ήταν γυναίκα αστυνομικός.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας, στο ιστορικό κέντρο του Παρισιού, έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις, καθώς και 12 οχήματα της πυροσβεστικής. Εκεί βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ επρόκειτο να επισκεφθεί την Τουρκία για το προσφυγικό, όμως ανέβαλε την επίσκεψή του και πάει στο σημείο.

Τραγωδία: Δύο νεκροί διαδηλωτές μετά από πυρ αστυνομικών!

Δύο νεκροί διαδηλωτές μετά από πυρ αστυνομικών στο Ιράκ! Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Απελευθέρωσης. Δύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν, στην πρώτη τέτοιας κλίμακας διαδήλωση, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα κυβέρνηση, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Στη Βαγδάτη, ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του και άλλοι 200 τραυματίστηκαν όταν η αστυνομία διέλυσε, κάνοντας χρήση αληθινών σφαιρών, δακρυγόνων και νερού υπό πίεση, τη διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Στην επαρχία Ζι Καρ, στο νότιο Ιράκ, σκοτώθηκε ένας διαδηλωτής και άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τον διευθυντή των υπηρεσιών Υγείας της επαρχίας, έχουν τραυματιστεί επίσης 25 μέλη των δυνάμεων της τάξης. Ακόμα τρία παιδιά νεκρά! Επτά τα θύματα στις Οινούσσες!

Από τους 200 τραυματίες, οι 160 είναι πολίτες και οι 40 αστυνομικοί. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία επειδή αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.

Ορισμένοι προσπάθησαν να περάσουν τη Γέφυρα της Δημοκρατίας και να φτάσουν στην οχυρωμένη Πράσινη Ζώνη. Οι δυνάμεις ασφαλείας, που είχαν αποκλείσει τους δρόμους, χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και νερό υπό πίεση για να απωθήσουν το πλήθος. Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την πλατεία και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Το πρακτορείο INA μετέδωσε ότι πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβέσουν μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα τουρκικό εστιατόριο, κοντά στην Πλατεία Απελευθέρωσης.

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Εκτροχιάστηκε τρενάκι! Δύο νεκροί! (Video)

Δύο άνθρωποι, 18 και 21 ετών, σκοτώθηκαν και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν σε δυστύχημα που έγινε σε λούνα παρκ στο Μεξικό. Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη στο λούνα πάρκ που σκοτώθηκε η 14χρονη!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έπεσαν στο έδαφος όταν το τελευταίο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε.

«Η υπόθεση είναι στα χέρια των εισαγγελέων και ξεκινά έρευνα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters η Μίριαμ Ορζούα, υπάλληλος του οργανισμού πολιτικής προστασίας.

Μάρτυρας είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε τίποτα το μη συνηθισμένο στη βόλτα που έκανε το τρενάκι το οποίο είχε ήδη κάνει μερικές διαδρομές όταν σημειώθηκε η τραγωδία ενώ άλλοι επισκέπτες του πάρκου περιγράφουν πως όσοι επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι έπεσαν στο κενό.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε για να ερευνηθεί από τις Αρχές και να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός! Συνετρίβη αεροσκάφος! Τρεις νεκροί! (Video)

Ινδονησία: 30 νεκροί από τα νέα επεισόδια βίας!

Τραγωδία: Νεκροί σε δυστύχημα έξι μετανάστες!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share