Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια! Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos-video)

Θλίψη!

3 Οκτωβρίου 2019 11:04
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια!  Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο! (photos-video)

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην Καρδίτσα με ένα αυτοκίνητο να πέφτει σε γκρεμό και να σκοτώνονται δύο αδέρφια! Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τροχαίο ωστόσο διαπιστώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση καθώς το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό.

Πρόκειται για αδέρφια, άνδρας (73 ετών) και γυναίκα που η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου και οι οποίοι είχαν μεταβεί χθες στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν. Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα! Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο!

Μετά την αποχώρησή τους από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε σήμερα περίπου την ίδια ώρα όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα.

Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από το όχημα τις δύο σορούς.

Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.

18 νεκροί στην άσφαλτο από τροχαία δυστυχήματα μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο!

Βαρύς ήταν ο φόρος αίματος στην άσφαλτο και τον Σεπτέμβριο, καθώς σημειώθηκαν εκατοντάδες τροχαία.

Δείτε επίσης: Σοκ στο Ρέθυμνο: Νταλίκα αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με ΙΧ!

Δεκαοκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 557 τραυματίστηκαν, συνολικά, σε 484 τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα που σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο 2019, στην Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, 18 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα δυστυχήματα, 12 τραυματίστηκαν σοβαρά σε 11 ατυχήματα και 545 ελαφρά σε 455 τροχαία.

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στο λεκανοπέδιο, βεβαιώθηκαν 22.528 παραβάσεις, από τις οποίες οι 778 σε βαθμό πλημμελήματος.

Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:

  • 902 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 96 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
  • 2.798 ορίου ταχύτητας,
  • 329 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
  • 512 για χρήση κινητού τηλεφώνου,
  • 694 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και,
  • 1.429 για μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το τροχαίο σοκ στην Κορίνθου Πατρών!

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε ακαριαία τη ζωή του από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια του οχήματος.

O oδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, δεν έπαθε το παραμικρό.

Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό και οι άντρες της τροχαίας υποχρεώθηκαν να καταβάλουν προσπάθειες για να διευκολύνουν την κυκλοφορία, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Προανάκριση για το φοβερό τροοχαίο διενεργεί το τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share