Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: Νταλίκα αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με ΙΧ!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή!

1 Οκτωβρίου 2019 20:10
Σοκ στο Ρέθυμνο: Νταλίκα αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με ΙΧ!

Σοκ στο Ρέθυμνο! Νταλίκα αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με ΙΧ! Επικρατεί ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή λόγω του τροχαίου!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν και το βαρύ όχημα έφυγε από την πορεία του και ανετράπη. Ρέθυμνο: Στο δικαστήριο τα 2 αδέρφια για τη δολοφονία κτηνοτρόφου!

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα που επέβαινε στο ΙΧ την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο. Μαζί με τη γυναίκα παρελήφθη δίχως να έχει τραυματιστεί και ένα 6χρονο παιδί που επέβαινε και αυτό στο ίδιο όχημα.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, το ΕΚΑΒ δέχθηκε μια ακόμη κλήση από το σημείο, για την παραλαβή ατόμου που ενεπλάκη στο τροχαίο και είχε υποστεί σοκ.

Μέχρι και αυτή την ώρα, λόγω του τροχαίου, στην Εθνική Οδό έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων ενώ αναμένεται και γερανός προκειμένου να απομακρύνει τη νταλίκα.

Σοκαριστικό τροχαίο για παίκτη του X Factor!

Συγκλονιστικό τροχαίο είχε παίκτης του X-factor. Μάλιστα, υπάρχει και στιγμιότυπο ντοκουμέντο σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης.

Ο τραγουδιστής, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενη αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης ταχύτητας να χάσει τον έλεγχο.

Και τα δυο αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση βγήκαν από τον δρόμο και έπεσαν με δύναμη σε δέντρα στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Στην εντατική παίκτης του The Voice μετά από τροχαίο!

Τόσο ο παίκτης του X-factor Matt Linnen, όσο και ο συνοδηγός φίλος του, αλλά και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα για λεωφορείο των ΚΤΕΛ! 12 τραυματίες! (Video)

Ο τραγουδιστής, κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση και καταδικάστηκε με αναστολή.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το τροχαίο σοκ στην Κορίνθου Πατρών!

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε ακαριαία τη ζωή του από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια του οχήματος.

O oδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, δεν έπαθε το παραμικρό.

Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό και οι άντρες της τροχαίας υποχρεώθηκαν να καταβάλουν προσπάθειες για να διευκολύνουν την κυκλοφορία, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Προανάκριση για το φοβερό τροοχαίο διενεργεί το τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Τροχαίο σοκ στην Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 25χρονος που προκάλεσε το το δυστύχημα! Συγκλονίζουν οι εικόνες! (Video)

Τροχαίο σοκ στην Θεσσαλονίκη! Συνελήφθη ο 25χρονος που προκάλεσε το το δυστύχημα που είχε στριμώξει 12 παράνομους μετανάστες μέσα στο αυτοκίνητό του και παραβίασε το κόκκινο με μεγάλη ταχύτητα Συγκλονίζουν οι εικόνες!

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε παράνομους μετανάστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία. Χανιά: Δείτε την στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μηχανάκι και εξαφανίζεται! (Βίντεο)

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 12 τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

To ΙΧ που μετέφερε τους μετανάστες με κατεύθυνση από Καβάλα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ (ένας ασημί Yaris) που έβγαινε από το χωριό.

Το Yaris προσέκρουσε και στο λευκό Hyundai,έπειτα στο κράσπεδο και απο ότι βλέπετε στις εικόνες κόπηκε κυριολεκτικά στα δυο. Αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του οχήματος (ασημί Yaris) και να τραυματιστούν σοβαρά άγνωστο μέχρι στιγμής ποσά άτομα διότι στο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη επέβαινε άγνωστος αριθμος από παράνομους μετανάστες. Κάποιοι μάρτυρες μιλούν για 12 άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διακινητής των μεταναστών αντελήφθη αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον ακολουθούσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει.

O 25χρονος Μολδαβός διακίνητής που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, μετά το δυστύχημα προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share