Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Κορίνθου Πατρών!

Μέχρι στιγμής ένας νεκρός;

30 Σεπτεμβρίου 2019 17:59
Σοβαρό τροχαίο στην  Κορίνθου Πατρών!

Ακόμη ένα τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην χώρα μας αυτήν την φορά στην Κορίνθου Πατρών! Τι λένε όμως η πληροφορίες...

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 92ο χιλιόμετρο Κορίνθου - Πατρών το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν δυο Ι.Χ συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας νεκρός, ο οποίος βρίσκεται στα συντρίμμια του οχήματος και οι Πυροσβέστες δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τον ανασύρουν.

Στο πένθος η Χαλκιδική! Νεκρό ζευγάρι έπειτα από τροχαίο!

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ασθενοφόρα ΕΚΑΒ.

Εξαιτίας του τροχαίου παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό σε τροχαίο!

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό σε τροχαίο! Γύρω στις 12:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγροτικό το οποίο οδηγούσε ένας 81χρονος και επέβαινε σε αυτό η 69χρονη σύζυγός του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος.

Το τροχαίο έγινε σε δημοτική οδό στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Να σας θυμίσουμε: Στην παραλία της Ν. Ποτίδαιας πέθανε ηλικιωμένος!

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ηλικιωμένων.

Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του ενός, χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο 23χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Φθιώτιδα: Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα!

Ένα ακόμα τροχαίο με αγριογούρουνο έγινε τα ξημερώματα στην Φθιώτιδα! Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα. Τραγωδία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε!

Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές του οχήματος δεν υπήρξε κάτι χειρότερο όσον αφορά τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα δε με τους περαστικούς κυνηγούς, από το σημείο, σημείωναν πως είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δει.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, καλό θα ήταν οι οδηγοί να προσέχουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα μιας και ο πληθυσμός των ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία.

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της σχολείο!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ζάκυνθο όταν μια μητέρα σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο! Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, ζακυνθινής καταγωγής.

Μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τα δικά της παιδιά, με βάση τις αναφορές του ermisnews, εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 55χρονη και τράπηκε σε φυγή. Τραγωδία στην Εύβοια: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο!

Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και μαζί με την Τροχαία του νησιού ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που είδαν το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 30χρονη γυναίκα.

Τρoχαίο ατύχημα για πρώην Έλληνα υπουργό! (photos)

Tροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές είχε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε αυλή σπιτιού! (photos)

Οδηγώντας στην περιφερειακή οδό ο Δημήτρης Μάρδας άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη και χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του οχήματος από φορτηγό που ακολουθούσε.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους (με ανάρτησή του στο Facebook), διαβεβαιώνοντας πως όλοι είναι καλά και πως το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share