Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Δείτε την στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μηχανάκι και εξαφανίζεται! (Βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο!

26 Σεπτεμβρίου 2019 11:52
Χανιά: Δείτε την στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μηχανάκι και εξαφανίζεται! (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κλειστό κύκλωμα κάμερας που δείχνει ένα τρομακτικό τροχαίο, όπου οδηγός αυτοκινήτου συγκρούεται με μηχανή στα Χανιά και στη συνέχεια εγκαταλείπει τραυματισμένα δύο άτομα. Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, «πετάχτηκαν» για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα!

Δείτε επίσης: Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις εικόνες σοκ, που κατέγραψε καρέ καρέ το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή.

Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, «εκσφενδονίστηκαν» για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η στιγμή που αυτοκίνητο συγκρούεται με μηχανάκι στα Χανιά και φεύγει από το σημείο, αφήνοντας τους αναβάτες της μηχανής αβοήθητους!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία.

Τραγικό: Οδηγός χτύπησε νέο με πατίνι και τον παράτησε!

Παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα από τροχαίο! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο πατίνι έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο!

Δείτε επίσης: Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Χίο, για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό ενός οχήματος ο οποίος παρέσυρε ένα νεαρό που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι τραυματίζοντάς τον, αλλά δεν τον βοήθησε μετά το τραγικό συμβάν.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το πατίνι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μαζί του! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ο υπαίτιος οδηγός τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να φωνάζουν να σταματήσει!

Η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, μιας και για καλή τύχη, στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το έχουν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χίου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά και πήρε εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share