Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Τραγωδία!

25 Σεπτεμβρίου 2019 09:47
Σοκ στη Σκιάθο! Άνδρας πάτησε και σκότωσε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο! (Video)

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Σκιάθου η είδηση του τραγικού θανάτου 58χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος της. Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο!

Το ζευγάρι διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί της Σκιάθου στην περιοχή Πανόραμα.

Η Αγγλίδα τουρίστρια με τον Άγγλο σύζυγο της μετά την νυχτερινή τους έξοδο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στην προσπάθεια της να γυρίσει στο σπίτι τους φέρεται να λιποθύμησε, λόγω μέθης, πέφτοντας έτσι στο αγροτικό οδόστρωμα στον εξωτερικό χώρο της οικίας. Τραγωδία στη Σκιάθο: Άντρας έπαθε ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε!

Ο άντρας της εκείνη την στιγμή είχε μεταβεί στο αυτοκίνητο τους με σκοπό να εισέλθει στο οίκημα χωρίς όμως να προσέξει την πεσμένη στο έδαφος σύζυγο του πέρασε από επάνω της με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η 58χρονη Αγγλίδα να χάσει την ζωή της! Σκιάθος: Αεροπλάνο πετά "ξυστά" από τα κεφάλια των τουριστών! (Video)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κέντρου υγείας Σκιάθου στο οποίο μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή! Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του!

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Γερμανία στην Κρήτη, καθώς ο 60χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει με τη σύζυγό του, το μεσημέρι της Κυριακής. Σοκ: Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου! (photo)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύζυγός του έντρομη ζήτησε βοήθεια.

Άμεσα, στο ξενοδοχείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τα μέλη του πληρώματός του μετέφεραν τον τουρίστα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν δυστυχώς να προσφέρουν καμία συνδρομή στον άτυχο 60χρονο, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, στρέφουν τις αρχές που διερευνούν τον θάνατο του αλλοδαπού, στην κατεύθυνση του αιφνίδιου θανάτου συνεπεία παθολογικού προβλήματος.

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Ο σύζυγος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Νέες εξελίξεις που ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης στην Κυπαρισσία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια αλλά πιο πιθανό φαίνεται να είναι ότι ο σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας 65 - περίπου - ετών, οι οποίοι είχαν αγοράσει πριν από χρόνια σπίτι στο Στασιό (ένα χωριό περίπου 4 χλμ. από την Κυπαρισσία) και έμεναν εκεί, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας στην Κυπαρισία.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταφερθεί στο Παναρκαδικό όπου αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση.

Κατά τις 10:30, το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτος ένας άνδρας στην αυλή του σπιτιού του. Είχε μάλιστα δίπλα του ένα πιστόλι.

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η σύζυγός του, βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό, στο μέτωπο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Σκότωσε τον άνδρα της επειδή τον έπιασε να βλέπει πορnό!

Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share