Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Ένα ακόμα θανατηφόρο ατύχημα...

3 Αυγούστου 2019 17:04
Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος ενός 17χρονου στην Καρδίτσα! Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 1 Αυγούστου, στον δρόμο προς το Φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα με θύμα έναν 17χρονο από την Καρδίτσα.

Ο νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν το Φράγμα έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο. Φιλικό του άτομο, που κινούνταν κι αυτό με μηχανάκι στον ίδιο δρόμο, αντιλήφθηκε την απουσία του και τον έψαξε.

Ξαφνικά τον είδε να έρχεται προς το μέρος του αιμόφυρτο τον μετέφερε – κατά πληροφορίες - στο τοπικό φυλάκιο της ΔΕΗ και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ο 17χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγωδία! Νεκρός 53χρονος μοτοσυκλετιστής

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 53χρονος μοτοσυκλετιστής, συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Κω. Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα! Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο!

Ειδικότερα, στις 11:50 το πρωί, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 53χρονος, συγκρούστηκε με ταξί που οδηγούσε 36χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος, ο οποίος κατά την αεροδιακομιδή, κατέληξε.

Για το τροχαίο διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που στοίχησαν τη ζωή του 53χρονος.

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία: Μηχανή καρφώθηκε σε φορτηγό!

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 21χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού Μακροχωρίου- Ειρηνούπολης Ημαθίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share