Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Πατέρας χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» το μωρό του για να γλιτώσει από πυροβολισμούς! (photo)

Φρίκη!

14 Νοεμβρίου 2019 12:59
Σοκ: Πατέρας χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» το μωρό του για να γλιτώσει από πυροβολισμούς! (photo)

Πατέρας χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» το μωρό του για να γλιτώσει από πυροβολισμούς, πιστεύοντας ότι η παρουσία του θα έβαζε τέλος στη βία.

Τραγικό! Πούλησε το νεογέννητο μωρό του γιατί δεν μπορούσε να αναθρέψει τα άλλα του παιδιά!

Ο Ναφς Μονρό συνελήφθη το Σαββατοκύριακο για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς της 19η Οκτωβρίου, δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Φιλαδέλφεια στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη. Ο Μονρό κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του.

Τραγωδία στην Κύπρο: Βρέθηκε νεκρό μωρό!

Το 11 μηνών αγοράκι βρισκόταν στο πίσω κάθισμα οχήματος με τον Μονρό και την κοπέλα του Μονρό την ώρα των πυροβολισμών, σύμφωνα με τις Αρχές. Το μωρό φέρει τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι και στο σώμα, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο NBC News την Τετάρτη.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Όπως αναφέρθηκε ακόμη, τα τραύματα του παιδιού είναι εξαιρετικά σοβαρά και αν επιβιώσει είναι πολύ πιθανό να μην αναρρώσει ποτέ πλήρως.

Μετά το περιστατικό, ο πατέρας δεν μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, αντιθέτως γύρισε σπίτι του. Όταν τελικά πήγε το αγοράκι στο νοσοκομείο «δεν κοίταξε καν πίσω και εξαφανίστηκε».

Πυροβολισμοί στην Κρήτη! Άγρια συμπλοκή!

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας.

Μακελειό στην Κύπρο: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι!

Όπως αναφέρει το apopsilive.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πυροβολισμοί «έπεσαν» από τους επιβαίνοντες ενός οχήματος με στόχο τους επιβαίνοντες ενός δεύτερου οχήματος με το οποίο και διασταυρώθηκαν στο ύψος της Παγκρήτιας και στο δρόμο που ενώνει το Ασήμι με τις Στέρνες.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Οι άγνωστοι που πυροβόλησαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και με πατημένη την κόρνα για να διαφύγουν ευκολότερα της κυκλοφορίας εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σφαγή στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Χάλοουιν στην Καλιφόρνια! Τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες! (Video)

Στο σημείο της συμπλοκής συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος που πετάχτηκε έντρομος από σπίτια, παρακείμενα καταστήματα και καφετέριες καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε σε ώρα αιχμής με δεκάδες πολίτες αλλά και παιδιά-μαθητές φροντιστηρίων, να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου έγινε η συμπλοκή και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών!

Από τους πρώτους που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος ήταν και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτα περιστατικά που αμαυρώνουν την εικόνα της τοπικής κοινωνίας με τους φιλήσυχους πολίτες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της περιοχής. Ο ίδιος καταδίκασε το περιστατικό, επεσήμανε ότι από θαύμα κάθε φορά δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και ζήτησε να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και οι περιπολίες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share