Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θλίψη στην ελληνική showbiz!

22 Νοεμβρίου 2019 11:12
Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θλίψη για τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μια δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής πέθανε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στη κωμική εκπομπή «Γιάννης ο Όμορφος» στον ΑΝΤ1.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σερβετάς!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θρήνος: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδημητρίου!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Γιώργου Παπαδημητρίου! Τραγωδία στην Γαστούνη: Πέθανε ο 12χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών!

Η κηδεία του έγινε σήμερα Πέμπτη (21/11/19) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στις Βαρδάτες Λαμίας.

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί!

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Γκιόκας!

Πέθανε ο 50χρονος Κώστας Γκιόκας, ο οποίος την περασμένη Τρίτη, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού.

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Η πορεία της υγείας του όλο αυτό το διάστημα παρέμενε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, αφού από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρό αιμάτωμα.

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τράντας!

Ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, πολύ αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Επιτάλιο και εύθυμος χαρακτήρας.

Η τοπική κοινωνία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως ο δικός της Κώστας χάθηκε και πως δε θα μπορέσει κανείς να τον αντικρίσει ξανά. Η κηδεία του πολυαγαπημένου γιου, συζύγου και φίλου τους θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Επιτάλιο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share