Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Θλίψη!

20 Νοεμβρίου 2019 11:10
Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα και τελευταία νοσηλευόταν στο «Αχιλλοπούλειο».

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τράντας!

Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν στη Χαλυβουργία, αλλά είχε συνταξιοδοτηθεί, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, από τον Ιερό Ναό Αγ. Βαρβάρας.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χάρης Μπόγδανος!

Θρήνος προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και επί σειρά ετών προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού Αιγίου Χάρη Μπόγδανου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Πέθανε ο δικηγόρος, Νίκος Τσάμπας σε ηλικία 37 ετών!

Ήταν πατέρας δύο γιων, του Τάσου και του Ανδρέα.

Αδαμάντιος Μαντής: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού πολίστα! (Video)

Ο Χάρης Μπόγδανος εκτός των άλλων είχε δώσει την δική του μάχη και στον σεισμό του Αιγίου το 1995, όταν ο μικρός του γιος Ανδρέας είχε εγκλωβιστεί στην μοιραία πολυκατοικία της οδού Δεσποτοπούλιου επί μέρες.

Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν έγκυο! (photos)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 29χρονη έγκυος σε δάσος στη Γαλλία καθώς την κατασπάραξαν σκυλιά!

Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Όλα έγιναν όταν η Elisa Pilaski πήγε τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Retz.

Το απόγευμα του Σαββάτου (16/11), την βρήκε νεκρή και γεμάτη δαγκωματιές ο σύζυγός της. Νωρίτερα, τον είχε πάρει πανικόβλητη τηλέφωνο και του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος ήταν νεκρή μέσα στα αίματα ενώ είχε δαγκωματιές παντού.

Γυναίκα γεννάει μέσα στο αμάξι μπροστά στα παιδιά της και συγκινεί! (Video)

Ο σκύλος της οικογένειας κατάφερε να επιζήσει της επίθεσης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε στην προσπάθεια να προστατέψει τον σκύλο της αλλά και την περίπτωση κάποιες από τις φονικές δαγκωματιές να έγιναν από το δικό της το κατοικίδιο.

Νεκρός ο Γιάννης Λούκας!

Θλίψη στην Λαμία και στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Γιάννη Λούκα!

Ένας από τους πιο δραστήριους και αγαπητούς επαγγελματίες της Λαμίας ο Γιάννης Λούκας έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 χρόνων μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Επρόκειτο για αυτοδημιούργητο επαγγελματία στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής με καταστήματα στη Λαμία και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας και στη συνέχεια επίτιμος πρόεδρος.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Δεν άντεξε η γιαγιά της 17χρονης στην κηδεία!

Παράλληλα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, ενώ υπήρξε και Πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών.

Με τεράστια συνδικαλιστική δράση υπερασπίστηκε για δεκαετίες τους εργασιακούς αγώνες των επαγγελματοβιοτεχνών. Ενεργός πολίτης είχε άποψη για όλα τα κοινωνικά ζητήματα και παρέμβαινε ουσιαστικά στην επίλυση κάθε προβλήματος.

Η κηδεία του θα γίνει στο Φραντζή την Τρίτη στις 3.00 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα στην «κιβωτό του κόσμου». Αφήνει πίσω του την σύζυγό του τα δυο παιδιά και τα δυο εγγόνια του.

Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Γιάννης Γουσέτης. Η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟΑ του ΚΚΕ ανακοινώνει με θλίψη τον θάνατο του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Ο Γιάννης Γουσέτης γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1935. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας και άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα για πολλές δεκαετίες.

Από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε πολιτικά αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ. Η μεταπολίτευση τον βρήκε μέλος του ΚΚΕ μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε σταθερά και αταλάντευτα μέχρι τη μέρα της φυγής του.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ζάκυνθο στις εκλογές που ακολούθησαν τη μεταπολίτευση.

Την τελευταία τετραετία ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δικηγόρων και επιμελείτο την έκδοση της εφημερίδας του Συλλόγου. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει την Τετάρτη 20/11/2019, ώρα 3 μ.μ. στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Γκισάκης!

Πέθανε ο Γιώργος Γανωτής!

Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ! (photo)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share