Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Θλίψη!

19 Νοεμβρίου 2019 10:04
Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων από τον θάνατο πασίγνωστου δικηγόρου της περιοχής!

Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του γνωστού, με πλούσια κοινωνική δράση, Χανιώτη δικηγόρου Δημήτρη Κακατσάκη, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων: Πέθανε ο Γιάννης Γκισάκης!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το Άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου Δικηγόρου, Κακατσάκη Δημήτρη, συνελθών εκτάκτως, σήμερα την 19/11/2019 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

2) Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3) Να εκφωνήσει επικήδειο ο κ. Μιχαήλ Βεργανελάκης.

4) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο, αφού νεκρή ανασύρθηκε σε τροχαίο στην Λάρνακα 39χρονη κοπέλα, η οποία ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα!

Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν μετά το δυστύχημα, διαπιστώθηκε ότι το παιδί που κυοφορούσε είναι επίσης νεκρό.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 5.30 χθες το απόγευμα, σε σημείο του δρόμου Ζυγίου – Μαζωτού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, με συνοδηγό 31χρονη, χτύπησε την 39χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο πεζή, μαζί με το σύζυγο της και τη μητέρα του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη!

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 39χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της ίδιας καθώς και του παιδιού που κυοφορούσε.

Χαμηλός ο φωτισμός στην περιοχή

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στις 17.30 σήμερα το απόγευμα ενώ γυναίκα από τη Ρωσία, προσπαθούσε με το σύζυγο και την πεθερά της να διασταυρώσουν το δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού, αμέσως μετά την έξοδο για τον Αγιο Θεόδωρο, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελληνοκύπριος ηλικίας 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα».

Πρόσθεσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε «από δεξιά προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος, το οποίο ταξίδευε από το Ζύγι προς τον Μαζωτό. Λόγω του σκότους που επικρατεί στη περιοχή, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι δευτερεύον οδικό δίκτυο και οι δρόμοι δεν είναι φωτισμένοι, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία των πεζών στο δρόμο».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share