Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Άλλο ένα αστέρι έσβησε..

15 Νοεμβρίου 2019 13:32
Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της 74χρονης ηθοποιού, Ζαν Φέργκουσον. Είχε χτίσει μια τεράστια καριέρα στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικά έχασε την "μάχη"..

Δείτε και αυτό: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Μτεράει 25 συνεχόμενα χρόνια σε πασίγνωστη σαπουνόπερα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και την έχει αγαπήσει όλο το κοινό στον ρόλο της στο Last of the Summer Wine!

Τραγωδία: Πέθανε 13χρονη ηθοποιός!

Μια ακόμα τραγωδία σημάδεψε τον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της 13χρονης ηθοποιού! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Ο λόγος για τη Λόρελ Γκριτζ, μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό, η οποία είχε ερμηνεύσει το ρόλο της Polly στο «Cat on a Hot Tin Roof». Η αιτία του θανάτου της δεν έχει εξακριβωθεί ενώ έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά "Once" όπου έπαιξε μαζί με την Σκάρλετ Τζόχανσον!

Μία από τις συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά, η Ελίζα Μαντόρε είπε μετά την ανακοίνωση του θανάτου της: «Είμαι συντετριμμένη από την αιφνίδια απώλεια της. Η Λόρελ - πάντα χαμογελούσατε και πάντα έκανε τους άλλους ανθρώπους να χαμογελούν». Και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που την γνώρισα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ και ποτέ δεν θα σταματήσω να την αγαπώ».

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος πασίγνωστου ηθοποιού στον καλλιτεχνικό κόσμο! "Έφυγε" από την ζωή ο γνωστός Αμερικανός κωμικός Ριπ Τέιλορ.

The Merv Griffin Show., το The $1.98 Beauty Show, το Sigmund and the Sea Monsters, το The Brady Bunch Variety Hour, και Santa Barbara ήταν μερικές από τις επιτυχίες του! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Είχε δανείσει την φωνή του σε καρτούν στις ταινίες The Addams Family to The Jetsons, Ducktales the Movie ,Garfield and Friends.

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου Ηλείας μετά την είδηση για το θάνατο του 49χρονου εκπαιδευτικού Σπύρου Σταθόπουλου!

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η Φρόσω Σπεντζάρη!

Όλα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες:

Υπέκυψε κατά τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός καθηγητής Αγγλικής - εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας, Σπύρος Σταθόπουλος

Ο 49χρονος σύζυγός της Διευθύντριας Παιδείας του δήμου Πύργου Σοφίας Ζάγκλη, είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου στην οδό Κατακόλου, όταν ως ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την παραμονή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αγρινίου και ενώ αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας, κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο Σπύρος ήταν ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και οικογενειάρχης, πατέρας δύο κοριτσιών. Η αγάπη του για το ποδήλατο, δυστυχώς του κόστισε τη ζωή, σε ένα αδιανόητο περιστατικό εκείνο το βράδυ.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς η οικογένειά του διατηρεί εδώ και χρόνια γνωστό βιβλιοπωλείο στην οδό Ερμού. Ο Σπύρος ήταν εξαιρετικά φιλικός, με υπέροχο διακριτικό χιούμορ, αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τραγωδία: Πέθανε ο Γιώργος Σαΐτης!

Πέθανε Γιώργος Σαΐτης, ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 55 ετών. Θρήνος επικρατεί στο χώρο της άθλησης και στην οικογένεια του. Πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης!

Ο ίδιος, τίμησε το άθλημα του χάντμπολ από τη θέση του παίκτη, αλλά και του προπονητή για πολλές δεκαετίες.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με οδύνη τον θάνατο του Γιώργου Σαϊτη.

O Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, συγκλονισμένοι εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα βαθιά τους συλλυπητήρια.

Ο Γιώργος Σαϊτης έφυγε πρόωρα από την ζωή σήμερα σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας πίσω μεγάλη παρακαταθήκη για το ελληνικό χάντμπολ με μία σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομών των ομάδων που εργάστηκε ως προπονητής.

Σε όλη την διαδρομή του από τον Πανιώνιο, τον Πανελλήνιο, τον Διομήδη, έως τον Δούκα, τον συντρόφευαν το ήθος και η αξιοπρέπεια.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και λάτρευε το χάντμπολ, το οποίο υπηρέτησε από πολύ μικρή ηλικία μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, αφού χθες βράδυ βρισκόταν στον πάγκο στο αγώνα του πρωταθλήματος νέων Δούκας-Ολυμπιακός. Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η Φρόσω Σπεντζάρη!

Φίλε Γιώργο, όλοι είμαστε συντετριμμένοι από το άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης.

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση στα αιώνια χαντμπολικά γήπεδα.

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα κρατηθεί στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια των Εθνικών Πρωταθλημάτων, όπως επίσης και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στην χώρα αυτή την εβδομάδα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share