Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αρης Σερβετάλης: "Βγαίνοντας έξω μπορεί να θέλω να πεθάνω!"

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο αγαπημένος ηθοποιός;

12 Νοεμβρίου 2019 16:33
Αρης Σερβετάλης:

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης και μίλησε για την ζωή του και τι κάνει τώρα! Μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά εξηγεί τους λόγους που το έκανε! Για ποιον λόγο όμως απάντησε ότι αν βγει έξω μπορεί και να θέλει να πεθάνει; Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται δίπλα σε φέρετρο!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για ποιον λόγο αποφάσισε να μην δίνει συνεντεύξεις ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε:

Θα δώσω όταν ετοιμάζεται μια παράσταση. Αλλιώς, για ποιον λόγο; Για να πω για τα παιδικά μου χρόνια, το πώς ξεκίνησα και τι κατάφερα; Τα ίδια πράγματα λέμε, ξανά και ξανά.

Η δική σου εικόνα ευτυχίας για το μέλλον;

Δεν βρίσκω λόγο για να κάνω όνειρα ή να βάζω στόχους. Το πολύ μέλλον είναι το άμεσο παρόν. Θέλω να πω ότι τώρα μπορεί να πιω τη μπύρα και βγαίνοντας έξω από αυτό το καφέ, να πεθάνω. Νιώθω πως όταν κάνω σχέδια για το μέλλον «κλειδώνω» με κάποιον τρόπο. Επίσης, δεν είμαι καθόλου καλός στην οργάνωση και σε αυτό το βορειοευρωπαϊκό στιλ ζωής. Είμαι πιο του Νότου!

Ηθοποιός 70 ετών και η σύντροφός του περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Ο ηθοποιός παγκοσμιού φήμης Ρίτσαρνητ Γκίρ περιμένει με την Ισπανίδα σύντροφο του το δεύτερο παιδί τους. Η 36χρονη σύντροφος του είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη!

Δείτε επίσης: Η ξαφνική εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά: Η αποκάλυψη που μας άφησε "παγωτό"!

Η οικογένεια τους όλο και μεγαλώνει! Να σημειώσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός, που έκλεισε τα 70 του χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, έχει έναν 19χρονο γιο, με την πρώην γυναίκα ενώ η 36χρονη σύζυγός του έχει μια κόρη έξι ετών!

Την πρώτη εγκυμοσύνη της μετά τον γάμο με τον ηθοποιό, την ανακοίνωσε πέρυσι τον Σεπτέμβρη.Ο Δαλάι Λάμα πιάνει την κοιλιά της κι εκείνη μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram.

Περιμένει το τέταρτο παιδί τους γυναίκα Έλληνα μπασκετμπολίστα!

Μετά την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, που περιμένουν το 6ο τους παιδί, άλλο ένα ζευγάρι περιμένει να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια. Είναι έγκυος και η κουμπάρα τους, Φανή Σκούφη, σύζυγος του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Ζήση, και βρίσκεται στον 5 μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης: Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις ακόμα γιους και ζουν μαζί στην Ισπανία, γιατί ο Ζήσης παίζει στην Μπανταλόνα.

Παντρεύτηκαν το 2010 στη Χαλκιδική και από τότε έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Το πρώην μοντέλο ακολουθεί τον μπασκετμπολίστα όπου τον πάνε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share