Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος!

Οι δηλώσεις που αναζωπύρωσαν τις φήμες!

16 Σεπτεμβρίου 2019 15:38
Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος!

Αυτή η Δευτέρα ξεκινάει με τη πιο απρόσμενη είδηση που θα μπορούσαμε ποτέ να διαβάσουμε. Δεν ξέρουμε πόση δόση αλήθειας περιέχει, μα τα στοιχεία δείχνουν πως υπάρχει πιθανότητα η Rihanna να είναι έγκυος. Ναι, καλά διάβασες. Η 31χρονη τραγουδίστρια φέρεται να είναι έγκυος και κάπως «έχουμε μείνει» με την είδηση αυτή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την εμφάνισή της στο Diamond Ball 2019 το βράδυ της Πέμπτης, όταν τα social media γέμισαν με φωτογραφίες της, που τη θέλουν έγκυο. Γιατί όμως έγινε αυτό; Η Rihanna φορούσε ένα μαύρο φόρεμα το βράδυ εκείνο, το οποίο ήταν αρκετά στενό στο πάνω μέρος κα πιο φαρδύ προς τα κάτω. Και όμως παρά το γεγονός πως ήταν μαύρο και στενό, πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν να πετάγεται ελαφρώς μία φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τη Rihanna και ήρθε η στιγμή να μάθεις

Και αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από την Rihanna ομολογουμένως. Μπορεί περιστασιακά να είχε κάποια παραπανίσια κιλά, όμως ποτέ δεν είχε κοιλιά. Και αυτή τη φορά εδώ όλοι κάτι έβλεπαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμη μεγαλύτερη φρενίτιδα προξένησε η δήλωσή της στο κόκκινο χαλί με το Essence, στην οποία είπε:

«Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Ήρθα από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα, και που και αυτή ήρθε από μια μαύρη γυναίκα, και θα γεννήσω κι εγώ μια μαύρη γυναίκα». Τα ερωτηματικά μετά από αυτήν τη δήλωση έγιναν περισσότερα, και όλοι θέλουν να μάθουν απεγνωσμένα αν είναι πράγματι έγκυος.

Αυτό δεν το περιμέναμε: Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey σε μια επική συνεγαρσία!

Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey χαρίζουν στους θαυμαστές τους μια σπάνια μουσική συνεύρεση. Οι τρεις ντίβες της pop ενώνουν τη λάμψη και το ταλέντο της και τραγουδούν μαζί το «Don’t Call Me Angel», το κομμάτι της νέας ταινίας «Charlie’s Angels» (Οι Άγγελοι του Τσάρλι), που αποτελεί reboot της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970.

Η κλασική περιπέτεια έρχεται το Νοέμβριο στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστικό τρίο την Kristen Stewart, τη Naomi Scott και την Ella Balinska. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η Elizabeth Banks, που συμμετέχει στην ταινία και ως ηθοποιός. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Patrick Stewart και ο Noah Centineo.

Δείτε επίσης: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ! Η Ariana Grande ξεσήκωσε και πάλι τα πλήθη με την ΚΑΥΤΗ της εμφάνιση! Δείτε τη!

Η Ariana Grande θα επιμεληθεί επίσης μαζί με τους Scooter Braun και Savan Kotecha το soundtrack του «Charlie’s Angels», που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από τη Republic Records / Universal Music. Πρώτο δείγμα είναι το «Don’t Call Me Angel», που συνοδεύεται από το ανάλογο video clip δράσης που σκηνοθέτησε η Hannah Lux Davis, τακτική συνεργάτιδα της Ariana, και ανταποκρίνεται στο πνεύμα της ταινίας.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey υποδύονται τους «Αγγέλους του Τσάρλι», ενώ εμφάνιση έκπληξη πραγματοποιεί η Elizabeth Banks.

Η ταινία της Μπανκς εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Η «Townsend Agency» επεκτάθηκε σημαντικά -μετά τις προηγούμενες ταινίες- και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share