Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας!

9 Νοεμβρίου 2019 08:50
Πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης!

Δυστυχώς πέθανε ο Σωτήρης Μπουρούσης! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Μπουρούση... Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η Φρόσω Σπεντζάρη!

Ο Γιάννης Μπουρούσης θρηνεί τις τελευταίες ώρες την απώλεια του πατέρα του, Σωτήρη, που έφυγε από την ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο.

Ο αρχηγός της Εθνικής θα αφήσει την αποστολή της Γκραν Κανάρια και θα ταξιδέψει στην χώρα μας για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του.

Πέθανε ο Γεώργιος Σκαρμούτσος!

Στην Φθιώτιδα η περιοχή Γαλανέικα βυθίστηκε στο πένθος! Πέθανε ο Γεώργιος Σκαρμούτσος! Ο θάνατος του βύθισε τους συγγενείς του σε θλίψη! Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

«Έφυγε» σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός επαγγελματίας Γεώργιος Σκαρμούτσος.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (8/11/19) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Τραγωδία: Πέθανε ο Γιώργος Στέκος!

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Γιώργου Στέκου στην οικογένεια του και τους φίλους του!

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Γεώργιος Στέκος. Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (8/11/19) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

ΗΠΑ: Χημική αντίδραση καθαριστικού προκάλεσε το θάνατο ενός άντρα!

Η χημική αντίδραση ενός καθαριστικού με κάποιο άλλο υγρό ήταν η αιτία θανάτου ενός άτυχου υπαλλήλου εστιατορίου στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ ενώ δέκα ακόμη υπάλληλοι νοσηλεύονται.

ΗΠΑ: Δασκάλα που διατηρούσε σχέση με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άντρα της και μετά αυτοκτόνησε!

Κατά την άφιξή τους οι ειδικοί ερευνητές στο σημείο, βρήκαν έναν υπάλληλο να έχει εκτεθεί σε ισχυρά χημικά στοιχεία, κατά την προετοιμασία του μίγματος για τον καθαρισμό του δαπέδου και να αισθάνεται έντονες ζαλάδες και πονοκεφάλους, από τις αναθυμιάσεις.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγη ώρα αργότερα. Άλλοι 10 άνθρωποι - υπάλληλοι και πελάτες - παραπονέθηκαν για αναπνευστικές δυσκολίες και ερεθισμό στα μάτια τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αξιωματούχος της τοπικής πυροσβεστικής, το πρόβλημα προκλήθηκε από το υποχλωριώδες νάτριο, που ήταν κύριο συστατικό του καθαριστικού που χρησιμοποίησε ο άτυχος υπάλληλος. «Είναι ένα απλό συστατικό που χρησιμοποιείται στα καθαριστικά υγρά, ωστόσο κάποια αντίδρασή του με άλλο στοιχείο, προκάλεσε το πρόβλημα» πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share