Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

Σοκ!

18 Οκτωβρίου 2019 15:47
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

Τραγωδία στη Φθιώτιδα με έναν άνδρα να απαγχονίζεται την ώρα που οι δικοί του κοιμόντουσαν. Σοκ στην Κρήτη: Κρεμάστηκε αστυνομικός!

Συγκεκριμένα, πήρε μια καρέκλα πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού που υπήρχε μια καρυδιά και κρεμάστηκε.

Τον βρήκε γύρω στη 1:00' μετά τα μεσάνυχτα ο αδελφός του, όταν είδε ότι απουσίαζε από το δωμάτιο και τον αναζήτησε.

Όπως λένε στο χωριό ο 47χρονος ήταν αρκετά κλεισμένος στον εαυτό του και έβρισκε παρηγοριά στο ποτό.

Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Δομοκού που κλήθηκαν στο σημείο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτωσεις παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή.

Κρεμάστηκε λίγο πριν πάει με τους γονείς του στην τελετή αποφοίτησής του! Δεν μπορούσε να τους πει ότι δεν πήρε πτυχίο!

Ένας φοιτητής κρεμάστηκε την ημέρα της αποφοίτησής του επειδή δεν κατάφερε να πάρει πτυχίο. Σοκ στην Κρήτη: Κρεμάστηκε αστυνομικός!

Ο Νίκολας Τέρνερ, 23 ετών, επέστρεψε στο πατρικό του στο Tunbridge Wells του Kent, λίγο πριν το καλοκαίρι φέτος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Σάουθάπτον.

Ωστόσο, ενώ είχε αποτύχει στις εξετάσεις και δεν πήρε πτυχίο, είπε ψέματα στους γονείς του.

Έτσι στις 23 Ιουλίου, την ημέρα της τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου, την οποία οι γονείς του ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν μαζί του, κρεμάστηκε. Οργή και πόνος! Νταήδες κρέμασαν 11χρονη συμμαθήτριά τους από δέντρο για να γελάσουν! (photos)

Σύμφωνα με τις αρχές το σώμα του εντοπίστηκε από έναν γείτονα να κρέμεται έξω από ένα παράθυρο του σπιτιού των γονιών του.

Στη συνέχεια ειδοποίησαν τους γονείς του λίγο μετά τις 7πμ. Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως ο νεαρός δείπνησε με την οικογένειά του το βράδυ πριν αυτοκτονήσει και δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, ενώ ήταν ευδιάθετος.

Ο πατέρας του, Τζεοφ Τέρνερ δήλωσε στην έρευνα ότι διαπίστωσε πως ο γιος του απέτυχε να πάρει το πτυχίο του μετά το θάνατό του, προσθέτοντας: «Είχε αναλάβει μια αρκετά προκλητική πορεία στην εκπαίδευσή του, αλλά είχε πάντοτε καλά αποτελέσματα». Θρήνος στο Πήλιο: Άνδρας κρεμάστηκε με την αλυσίδα του ποδηλάτου!

Περιέγραψε τον γιο του ως κοινωνικό. Μετά την επιστροφή στο σπίτι, ο Νίκολας εργάστηκε σε μια καφετέρια, ενώ ήταν και παίκτης του χόκεϊ.

Η νεκροψία δεν έδειξε να είχε πιει αλκοόλ ή να είχε πάρει ουσίες.

Ο ιατροδικαστής είπε: «Ο Νίκολας ήταν ένας νεαρός άνδρας στο κατώφλι της ζωής του. Είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο, με πτυχίο ή όχι, φαίνεται ότι είχε διατηρήσει τις αρχές του από την οικογένειά του».

Σοκ στα Χανιά: Βρήκαν νεαρό κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από την αυτοκτονία ενός 39χρονου άνδρα στα Χανιά. Τεράστια ανατροπή: Αυτοκτονία ήταν τελικά ο θάνατος που σκόρπισε θλίψη!

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ο 39χρονος βρέθηκε εντός του σπιτιού του με ένα κομμάτι σχοινί γύρω από τον λαιμό του. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο ήταν ήδη αργά και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ερευνούν το περιστατικό οι Αρχές

Ταυτόχρονα οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση, αφού ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της τραγωδίας. Σημειώνεται ότι επίσης δεν είναι γνωστό εάν ο 39χρονος στα Χανιά αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα το οποίο θα τον οδηγούσε στην αυτοκτονία.

Καταληκτικά να αναφερθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που σημειώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην Κρήτη, αφού λίγο νωρίτερα την τελευταία του πνοή είχε αφήσει ένα αγοράκι μόλις 2 ετών το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share