Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Θλίψη στο εμπορικό ναυτικό!

22 Νοεμβρίου 2019 14:28
Θρήνος! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Έλληνας πλοίαρχος, οποίος ανασύρθηκε αναίσθητος, μετά την φωτιά που πήρε το πλοίο. Έπλεε στ' ανοικτά της Βραζιλίας και μέσα επέβαιναν 27 μέλη του πληρώματος εκ των οποίων οι 9 Έλληνες!

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Φθιώτιδα: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Θρήνος στο εμπορικό ναυτικό ξέσπασε μετά τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα πλοιάρχου μέσα σε υπό ελληνική σημαία, πλοίο στα ανοικτά της Βραζιλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ “ORE SUDBURY” Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή Γκουάιμπα της Βραζιλίας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε κοντά στις καμπίνες και στο εστιατόριο στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου. Κατάφερε να σβηστεί από το πλήρωμα αλλά δεν ήταν αρκετό για να σωθεί ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.

Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θλίψη για τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μια δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ένας καλός του φίλος και ηθοποιός, ο Κώστας Ταρπατζής πέθανε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στη κωμική εκπομπή «Γιάννης ο Όμορφος» στον ΑΝΤ1.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σερβετάς!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θρήνος: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδημητρίου!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Γιώργου Παπαδημητρίου! Τραγωδία στην Γαστούνη: Πέθανε ο 12χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων!

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών!

Η κηδεία του έγινε σήμερα Πέμπτη (21/11/19) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στις Βαρδάτες Λαμίας.

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί!

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Γκιόκας!

Πέθανε ο 50χρονος Κώστας Γκιόκας, ο οποίος την περασμένη Τρίτη, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού.

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Η πορεία της υγείας του όλο αυτό το διάστημα παρέμενε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, αφού από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρό αιμάτωμα.

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τράντας!

Ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, πολύ αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Επιτάλιο και εύθυμος χαρακτήρας.

Η τοπική κοινωνία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως ο δικός της Κώστας χάθηκε και πως δε θα μπορέσει κανείς να τον αντικρίσει ξανά. Η κηδεία του πολυαγαπημένου γιου, συζύγου και φίλου τους θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Επιτάλιο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γιάννης Γουσέτης!

Πέθανε ο Δημήτρης Κακατσάκης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share