Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γιώργος Γκέκας!

Θρήνος...

25 Νοεμβρίου 2019 10:07
Πέθανε ο Γιώργος Γκέκας!

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Γεώργιος Γκέκας.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο Παναγιώτης Μπακαλάρος!

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελευθερία, έναν γιο, γονείς, αδέλφια και ανίψια.

Κηδεύεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: 3χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το τρακτέρ το παππού του!

Θρηνούν τα Κατεχόμενα της Κύπρου μετά τη δυσάρεστη είδηση για τον άδικο χαμό ενός αγοριού μόλις 3 ετών το οποίο καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του παππού του.

Φρικτός θάνατος 70χρονου: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 23/11 όταν ο 3χρονος Μετίν Ομεραγκά βρισκόταν στο τρακτέρ του 59χρονου παππού του. Ξαφνικά, υπό συνθήκες που διερευνώνται, μπαίνοντας στην αυλή του σπιτιού τους, το αγοράκι έχασε την ισορροπία του, έπεσε από το τρακτέρ με αποτέλεσμα να καταλήξει κάτω από τον δεξιό τροχό και να χάσει τη ζωή του.

O θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, με την οικογένεια να βιώνει μια ασύλληπτη τραγωδία και τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι όλοι βυθίστηκαν στο πένθος, ξεσπώντας σε λυγμούς μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Η κηδεία του 3χρονου αγγελουδιού θα τελεστεί την Κυριακή 24/11, την ίδια ώρα που ο χαροκαμένος παππούς θα περνά την πόρτα λεγόμενου δικαστηρίου.

Σπαραγμός στην Κύπρο: Νεκρή 10χρονη που παρέσυρε ΙΧ!

Στην Πάφο της Κύπρου ένα 10χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν το παρέσυρε ένα ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι οποίες ακόμα διερευνώνται.

Είδηση σοκ: Νεκρή σε τροχαίο 39χρονη έγκυος!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο

Από τη σύγκρουσην είπε ο κ. Ιωάννου, το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Την σκηνή του δυστυχήματος επισκέφτηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης. Ακολούθως συνομίλησε με την οικογένεια της 10χρονης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Η 10χρονη κατάγεται από τη Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι οκτώ ετών.

Θρήνος! Νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Έλληνας πλοίαρχος, οποίος ανασύρθηκε αναίσθητος, μετά την φωτιά που πήρε το πλοίο. Έπλεε στ' ανοικτά της Βραζιλίας και μέσα επέβαιναν 27 μέλη του πληρώματος εκ των οποίων οι 9 Έλληνες!

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Φθιώτιδα: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Θρήνος στο εμπορικό ναυτικό ξέσπασε μετά τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα πλοιάρχου μέσα σε υπό ελληνική σημαία, πλοίο στα ανοικτά της Βραζιλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ “ORE SUDBURY” Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή Γκουάιμπα της Βραζιλίας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε κοντά στις καμπίνες και στο εστιατόριο στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου. Κατάφερε να σβηστεί από το πλήρωμα αλλά δεν ήταν αρκετό για να σωθεί ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share