Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Δασκάλα που διατηρούσε σχέση με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άντρα της και μετά αυτοκτόνησε!

Ανατριχιάζει το χρονικό!

7 Νοεμβρίου 2019 12:05
ΗΠΑ: Δασκάλα που διατηρούσε σχέση με ανήλικο μαθητή της, σκότωσε τον άντρα της και μετά αυτοκτόνησε!

Μια 63χρονη δασκάλα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σκότωσε τον άντρα της και ύστερα αυτοκτόνησε.

Βαρύς ο πέλεκυς σε δασκάλα που έκανε σ3ξ με 15χρονη μαθήτριά της!

Η Έμμα Όγκλ είχε συλληφθεί ανήμερα του Halloween γιατί κατηγορείτο πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με έναν εκ των μαθητών της, ηλικίας 17 ετών.

Η τραγική υπόθεση του φόνου και της αυτοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, της 63χρονης, ήλθε στο φως όταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατέφθασαν στο σπίτι της, επειδή ο άνδρας της απουσίασε από τη δουλειά του. Συνάδελφοί του κάλεσαν ένα συγγενικό του πρόσωπο, που πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία, όταν το βρήκε κλειδαμπαρωμένο και είδε μέσα τη δασκάλα μ’ ένα όπλο. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί η δασκάλα και ο άνδρας της ήταν ήδη νεκροί.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η Ογκλ πυροβόλησε πρώτα τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της.
Η 63χρονη φέρεται να σύναψε σχέση με τον 17χρονοο μαθητή της την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι προχώρησαν σε σεξουαλικές επαφές. Στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο μαθητής ήταν που ανέφερε τη δασκάλα σε μέλος του προσωπικού του λυκείου. Η Ογκλ είχε τεθεί σε διασεθιμότητα και είχε σταματήσει να πληρώνεται όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα.

Σοκ: Δασκάλα έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με μια δασκάλα η οποία έδινε μαριχουάνα και αλκοόλ σε 13χρονο και στη συνέχεια τον βίαζε

Εδώ και 21 μήνες μία δασκάλα από τη Μασαχουσέτη συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά.Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.

Η Κριστίν Μακάλουν, ομολόγησε τις πράξεις της και στην απολογία της πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον 13χρονο ήταν αφού του είχε δώσει πρώτα να δοκιμάσει αλκοόλ και μαριχουάνα. Ο μικρός όπως φάνηκε όμως δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη δασκάλα και ξεκίνησε να κάνει μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα, μάλιστα έπαιρνε μαζί του και τον αδερφό του.

Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο μικρός ερωτεύτηκε μία συμμαθήτρια του και εγκατέλειψε τη δασκάλα. Αυτό όμως δεν άρεσε στην τελευταία και πίεζε τον ανήλικο να γυρίσει στην αγκαλιά της. Τότε ο νεαρός μαθητής τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα του και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Στην φυλακή οδηγείται η δασκάλα που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση!

Στην φυλακή οδηγείται η δασκάλα που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή της! Του είχε τάξει στριπτίζ! Ο λόγος για την 43χρονη, Λυδία Μίλιγγαν η οποία κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς τις κατηγορίες που της είχαν προσάψει όταν η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.Δείτε ακόμα: 25χρονη δασκάλα απολύθηκε γιατί έβγαλε selfie γυμνόστηθη!

Όπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Γκάρι Γουντχολ να τονίζει: «Είναι ξεκάθαρο οτι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά». Μάλιστα η 43χρονη φέρεται να είχε πει σε συνάδελφό της ότι θα περιποιηθεί το σώμα της προκειμένου να δείχνει ωραία όταν θα κάνει στριπτίζ στον 15χρονο.

«Δεν ήθελα να στείλω τα μηνύματα στον 15χρονο»

Ωστόσο η ίδια απαντώντας για τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν είπε ότι δεν ήθελε να τα στείλει στον 15χρονο, αλλά σε έναν συνάδελφό της με τον οποίο είχε σχέση. Σημειώνεται ότι καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας το παρών στο δικαστήριο έδωσε ο άνδρας της 43χρονος καθηγήτριας ο οποίος άκουσε σοκαρισμένος όλες τις λεπτομέρειες για την γυναίκα του.

Γυμνάστρια αποπλάνησε ανήλικο! (photos)

Δεν έχουν τελειωμό οι υποθέσεις ανάρμοστης σχέσης μεταξύ δασκάλων και μαθητών στις ΗΠΑ, καθώς άλλη μία ήρθε στην επιφάνεια από το Ιλινόις. 5 χρόνια φυλάκιση για δασκάλα: Είχε ερωτική σχέση με 15χρονη! (Photo)

«Δράστης» μια 23χρονη γυμνάστρια που προσελήφθη ως δασκάλα σε σχολείο της πολιτείας, προκειμένου να αναλάβει τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ. Η Χάιλι Ρένο προσελήφθη το 2018, αλλά λίγο καιρό μετά, πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ με ανήλικο μαθητή της.

Αμέσως έγινε καταγγελία και η δασκάλα και πρώην αθλήτρια του κολεγιακού μπάσκετ, συνελήφθη και κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν άλλα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το σχολείο ήδη απέλυσε την συγκεκριμένη δασκάλα και σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η οικογένεια του μαθητή που αποπλανήθηκε έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και πως δεν υπάρχουν στοιχεία για σεξουαλική αποπλάνηση άλλου μαθητή.

"Σε θέλω χωρίς όρια"..σοκάρουν τα μηνύματα της δασκάλας προς τον μαθητή της!

Απίστευτα είναι τα μηνύματα μιας δασκάλας και το περιεχόμενο τους! Ο μαθητής της ήταν μόνο 13 ετών και του έστελνε πολύ προχωρημένα μηνύματα, χαρακτηριστικά: "Σε θέλω χωρίς όρια"!

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία σημειωτέον είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια κατηγορείται ότι διατηρούσε πολύμηνο δεσμό με έναν από τους μαθητές της τάξης της, ενώ σαν αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με το ανήλικο αγόρι.

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της βρέθηκε η 28χρονη δασκάλα της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου Las Bricas στην πολιτεία της Αριζόνα, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή για τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η σχέση της 28χρονης δασκάλας με το νεαρό μαθητή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018 όταν η μητέρα του τελευταίου διαπίστωσε την ύπαρξη των επίμαχων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού, ενώ ακολούθησε τόσο η απομάκρυνσή της από το σχολικό περιβάλλον όσο και η ποινική δίωξη εναντίον της για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Ζαμόρα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή τη σχέση της με τον 13χρονο μαθητή και κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, με την ποινή της να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 28χρονη δασκάλα είχε συνευρεθεί επανειλημμένα με τον μαθητή εντός της σχολικής αίθουσας, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασε να ερωτοτροπήσει μαζί του μπροστά σε έναν ακόμα ανήλικο μαθητή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share