Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Τρικάλων - Λάρισα: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός!

Εικόνα που κόβει την ανάσα!

13 Νοεμβρίου 2019 07:51
Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Τρικάλων - Λάρισα: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός!

Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει! «Άγιο» είχε οδηγός επιβατικού ΙΧ που «καρφώθηκε» με το όχημα του σε μπαριέρες έξω από τη Λάρισα στο δρόμο προς Τρίκαλα στο ύψος της Τερψιθέας το απόγευμα της Τρίτης.

Ο τυχερός στην ατυχία του οδηγός, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στις μπαριέρες.

Φονικό τροχαίο στη Λέσβο: Νεκρός 52χρονος! (photos)

Μάλιστα διαπέρασαν και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με τον ίδιο όμως να μην φέρει κανένα τραύμα.

Στο σημείο του ατυχήματος έφθασε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό κόβοντας την μπάρα και τον ίδιο να βγαίνει από το όχημα δίχως κάποιο τραυματισμό έτσι δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο στην Πύργου - Πατρών! Δυο τραυματίες!

Το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο, από το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας!

Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το ένα ρεύμα, μέχρι να καθαριστεί το σημείο.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας!

Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης γύρω στις 9:30..Ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν εν κινήσει, έπιασε φωτιά στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! (Video)

Κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το όχημα άρχισε να βγάζει καπνους, τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τις πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσβησαν αμέσως της φωτιά και άνδρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share