Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Πέθανε ο επιχειρηματίας Σωκράτης Καλκάνης, πρώην ιδιοκτήτης του King George

Σε ηλικία 80 ετών

29 Μαρτίου 2024 14:25
Πέθανε ο επιχειρηματίας Σωκράτης Καλκάνης, πρώην ιδιοκτήτης του King George
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου King George, Σωκράτης Καλκάνης.

O επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στην οικία του, στα Καλύβια Αττικής, χωρίς να έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπρομέρειες.

Δείτε επίσης: Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου στα 64 της χρόνια

Ωστόσο, σύμφωνα με κοντινούς του ανθρώπους τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Γόνος ιστορικής οικογένειας ξενοδόχων καθώς η μητέρα του Καίτη Καλκάνη, ήταν εκείνη που είχε δημιουργήσει το πολυτελές ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος.

Την διαδέχθηκε στο «τιμόνι» των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στην κοσμική ζωή της Αθήνας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Παρόλα αυτά, το όνομά του συνδέθηκε στη συνέχεια και με υποθέσεις που έφτασαν στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Σωκράτης Κακλάνης

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Πέθανε πολυαγαπημένη ηθοποιός από τα "Ατίθασα νιάτα" - Έπασχε από υπερπυρηνική παράλυση

Θλίψη στο χώρο του θεάματος του Χόλιγουντ. Έγινε γνωστό από την East Hampton Star, ότι έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της, στο Jupiter της Φλόριντα, η 76χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Λικ, την οποία οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Ατίθασα νιάτα".

Η ηθοποιός επτά χρόνια πριν από τον θάνατό της είχε διαγνωστει με προϊούσα υπερπυρηνική παράλυση, μία σπάνια νευρολογική ασθένεια.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Πέθανε ηθοποιός από τα Ατίθασα Νιάτα

Η Λικ γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1947 στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις, όπως το Χέρτφορντσάιρ της Αγγλίας, η Νέα Σκωτία στον Καναδά, η Ιερουσαλήμ και το Τορόντο. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Καναδά σε ηλικία 17 ετών, αφού εμφανίστηκε στην καναδική τηλεοπτική σειρά Wojeck υπό τον Mike Nichols.

Στη συνέχεια μπήκε στο καστ του Graduate του Nichols, αλλά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην παραγωγή λόγω δυσκολιών στη μετανάστευση. Μετακόμισε αργότερα στο Λος Άντζελες και μέσα σε λίγους μήνες, επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει την κόρη της Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Yours, Mine and Ours» του 1968. Σε εκείνο το σετ, συνάντησε τον πρώτο της σύζυγο, Tιμ Μάθισον.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share