Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το αεροπλάνο για Ρόδο γύρισε εκτάκτως στην Αθήνα

Τι συνέβη πάνω από το Αιγαίο

12 Φεβρουαρίου 2024 20:21
Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το αεροπλάνο για Ρόδο γύρισε εκτάκτως στην Αθήνα
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Το απόγευμα, μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Horeca αναχώρησε για την Ρόδο προκειμένου να παραστεί αύριο Τρίτη στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιου.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, ωστόσο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι συνεργάτες του δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο «νησί των ιπποτών» λόγω των καιρικών συνθηκών και παρά τις προσπάθειες του πιλότου για ένα τέταρτο να το κατεβάσει στο αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο, εντέλει, επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα.

«Ρεσιτάλ» ομοφοβίας από Μουτζούρη για Κασσελάκη: «Κουνίστρα είναι αυτός, οπισθογεμής!» (video)

Σε ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς για τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, προχώρησε σε ομιλία του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κώστας Μουτζούρης αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», γεγονός που οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να επαινέσουν, ξεσπώντας σε γέλια. Επίσης, ρεσιτάλ χυδαιότητας από τον Αχιλλέα Μπέο για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Δεδομένης της ιδιαιτερότητάς του λογικό να χ@στεί»

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», είπε αρχικά.

Τότε, ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον περιφερειάρχη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής!».

Χυδαία τοποθέτηση Κασσελάκη για Μπέο σε κατοίκους του Βόλου: «Τον έχω χ@@μένο»

Σε επικοινωνία που είχε με κατοίκους του Βόλου σε καφετέρια, η κουβέντα ήρθε στον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με τον Στέφανο Κασσελάκη να μην δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τον έχει χ@@σμένο».

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Πολίτης: «Ωραίος ο Βόλος;»
Κασσελάκης: «Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.»
Πολίτης 2: «Εγώ είμαι με τον Μπέο ε; Πρόσεχε πώς μιλάς ε.»
Κασσελάκης: «Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.»

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share