Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Δύο τροχαία στην Αττική Οδό: Το αδιαχώρητο στους δρόμους - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις (χάρτης)

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

8 Σεπτεμβρίου 2023 10:03
Δύο τροχαία στην Αττική Οδό: Το αδιαχώρητο στους δρόμους - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις (χάρτης)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην Αττική Οδό, το πρωί της Παρασκευής (8/9), προκαλώντας καθυστερήσεις στους δρόμους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετά την έξοδο Ηρακλείου, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Λίγο αργότερα έγινε τροχαίο ατύχημα στο ύψος του κόμβου Μεταμόρφωσης, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, παραμένουν οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Κίνηση

Τραγωδία στην Λαμία: Νταλίκα παρέσυρε δύο αυτοκίνητα – Μία νεκρή και μία σοβαρά τραυματίας (video)

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, με μία νέα γυναίκα να χάνει τη ζωή της και μία ακόμη να τραυματίζεται σοβαρά. Υπενθυμίζεται, ότι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Gameboy.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16.00 στο 22ο χλμ Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά. Ο οδηγός μίας νταλίκας, που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας τα δυο αυτοκίνητα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οδηγός του ενός αυτοκίνητου είναι νεκρή και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου είναι σοβαρά τραυματισμένη. Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δυο γυναικών, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός της νταλίκας.

Πηγή: LamiaReport.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share