Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Θρήνος για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Καλό ταξίδι...» - Ο θάνατος που τον "τσάκισε"

«Είναι σαν να τρώω μια κλωτσιά στο στομάχι»

14 Οκτωβρίου 2022 15:53
Θρήνος για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Καλό ταξίδι...» - Ο θάνατος που τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 43 του χρόνια ηττημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση για τον θάνατό του βύθισε στο πένθος τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και πολλούς άλλους. Ο Κώστας Μπακογιάννης συγκλονισμένος με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Δεν ξέρω πότε ένιωσα τελευταία φορά έτσι. Σαν να τρώω μια κλωτσιά ταεκβοντο στο στομάχι. Αυτή ίσως είναι η πιο γερή κλωτσιά που έδωσε ποτέ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που, ακόμη και με τον τραγικό του θάνατο, μας έδωσε ένα σπουδαίο μάθημα ζωής, σκαρφαλώνοντας σε ένα ακόμη βάθρο. Στο πιο ψηλό. Σε εκείνο της εκτίμησης και του θαυμασμού όλων μας. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε».

"Λύγισε" ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Δεν στενοχωρούσε κανέναν ποτέ! Το παλικάρι μου δεν πρόλαβε να χαρεί την οικογένεια του» (Video)

Έφυγε από τη ζωή ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο σπουδαίος αθλητής μας έχασε την σπουδαιότερη μάχη της ζωής του ενώ συγκλονίζει το μήνυμα που ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά στον λογαριασμό του στο facebook, προφανώς από κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο στο οποίο είχε ζητήσει να κάνει αυτή την ανάρτηση όταν ο ίδιος θα έχει φύγει από τη ζωή.

Φανερά συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο προπονητής του, Κώστας Τζιδημόπουλος. "Ήταν πολύ καλύτερος σαν άνθρωπος από ότι σαν αθλητής. Δεν περιγράφεται. Είχε μεγαλείο ψυχής", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share