Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» - Θα γίνει εκταφή των οστών της Μαλένας μέσα στον Απρίλιο (video)

Μνήμα και με τα τρία ονόματα των παιδιών έχουν φτιάξει οι γονείς

24 Μαρτίου 2022 16:52
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» - Θα γίνει εκταφή των οστών της Μαλένας μέσα στον Απρίλιο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκταφή των οστών της Μαλένας, του ενός από τα τρία παιδιά από την Πάτρα που πέθαναν σε διάστημα τριών χρόνων, αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, το διάστημα 10 με 19 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνει εκταφή των οστών της Μαλένας, η οποία πέθανε το 2019, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive του Alpha. Ο λόγος είναι ότι έχει παρέλθει η τριετία.

Φως στο Τούνελ: Όλα ξαφνικά στο «κόκκινο» – Το νέο βίντεο από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η οικογένεια έχει επιλέξει διαφορετικό κοιμητήριο για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ η Μαλένα και η Ίριδα έχουν ταφεί στο ίδιο κοιμητήριο.

Τα οστά θα μεταφερθούν στο μνήμα της Τζωρτζίνας

Η οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να πάρει τα οστά από το συγκεκριμένο μνήμα και στη συνέχεια θα τα μεταφέρει εκεί που βρίσκεται η Τζωρτζίνα.

Στο κοιμητήριο που έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, υπάρχει ένα μνήμα που φέρει πάνω τα ονόματα των τριών παιδιών. Πρόκειται για ένα μνήμα ιδιαίτερο φροντισμένο, το οποίο έχει πάνω και παιδικές ζωγραφιές, ενώ φαίνεται πως καθημερινά πηγαίνει εκεί κάποιος άνθρωπος.

«Μιλά» από τον τάφο η μικρή Μαλένα: «Η λευχαιμία προκλήθηκε από δηλητήριο»

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι έρευνες για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί υποστήριξαν πως η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022, δεν δικαιολογείται αφού μία ώρα πριν το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς. Οπως υποστήριξαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι γιατροί κατά πάσα πιθανότητα είχαν «ψευδή εικόνα» για την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share