Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Τελικά «μασάει» ο Κασσελάκης: Διέκοψε την περιοδεία του με το «μικρό νοικιασμένο σκάφος» και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα

Σταμάτησε την εκστρατεία των 20.000 ευρώ και τα μάζεψε άρον άρον

30 Απριλίου 2024 12:45
Τελικά «μασάει» ο Κασσελάκης: Διέκοψε την περιοδεία του με το «μικρό νοικιασμένο σκάφος» και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα
Αριστερή φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτάκτως στην Αθήνα επέστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης από την περιοδεία του στο Αιγαίο, καθώς ο καιρός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο γύρισε στην πρωτεύουσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς τα μποφόρ στο Αιγαίο τον ανάγκασαν να διακόψει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου.

Μετά την επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στην Αθήνα, ενώ το σκάφος "PARAFRON" θα παραμείνει μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη στο νησί.

Θα επανέλθει με νέο ταξίδι τον Μάιο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέσα στον Μάιο θα κάνει δύο διαφορετικά ταξίδια, έτσι ώστε να περιοδεύσει και στα υπόλοιπα νησιά, που δεν μπόρεσε λόγω καιρού.

Τον επόμενο μήνα, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τη Ρόδο, το Καστελλόριζο, τη Σύμη, αλλά και τη Λήμνο και τον Άι Στρατή.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share