Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Φως στο Τούνελ: Όλα ξαφνικά στο «κόκκινο» – Το νέο βίντεο από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα

Προαναγγέλλει όσα σοκαριστικά αναμένεται να μάθουμε αύριο (25/3)

24 Μαρτίου 2022 16:14
Φως στο Τούνελ: Όλα ξαφνικά στο «κόκκινο» – Το νέο βίντεο από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα θα ασχοληθεί η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη και αυτή την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος ντύθηκε πάλι στα κόκκινα χθες με το Twitter να παίρνει φωτιά.

Το τρέιλερ της εκπομπής που θα προβληθεί την Παρασκευή στις 25 Μαρτίου προαναγγέλλει πως πλησιάζουμε στο τέλος στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα.

“Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά” είναι η φράση που ξεχωρίζει στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο βίντεο διακρίνονται οι δείκτες ενός ρολογιού που γυρίζουν ενώ ακούγονται παιδικές φωνές. Ανατριχιαστική είναι η λεπτομέρεια με τους δείκτες που αλλάζουν χρώμα και γίνονται… κόκκινοι, παραπέμποντας στη φημολογία γύρω από το κόκκινο χρώμα που η Αγγελική Νικολούλη φορά όταν γνωρίζει τον δολοφόνο.

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Μία σειρά από stories δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Αυτό που προκαλεί εντύπωση για ακόμη μία φορά είναι ότι όλα σταδιακά μετατρέπονται σε… κόκκινο χρώμα. Οι άδειες κούνιες στην παιδική χαρά γίνονται ξαφνικά κόκκινες με την αγωνία να κορυφώνεται για τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Φως στο Τούνελ: Το τρέιλερ για την εκπομπή στις 25 Μαρτίου

Βίντεο-αποκάλυψη Νικολούλη για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - «Βρήκε τον δολοφόνο»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως το Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη από την έναρξη της εκπομπής έκανε λόγο για ένα σημαντικό τηλεφώνημα που περιμένει να διασταυρωθούν οι πληροφορίες της.

Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια μίλησε για μια απειλή που δέχθηκε σε σχέση με το εν λόγω τηλεφώνημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share