Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 30χρονος σκότωσε και τεμάχισε το θείο του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

5 Ιανουαρίου 2021 17:55
Φρικιαστικό έγκλημα: 30χρονος σκότωσε και τεμάχισε το θείο του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Σε δέκα κομμάτια έκοψε τη σορό του θείου του ένας 30χρονος άνδρας στο Τσέστερφιλντ της Βρετανίας και έπειτα πήρε τα λεφτά του και τα ξόδεψε σε ποτά, ναρκωτικά και μασάζ.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, είδαν το φως της δημοσιότητας κατά της διάρκεια της δίκης, στην οποία ο 30χρονος Ντάνιελ Γουόλς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Γκράχαμ Σνελ. Ενώ, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Γουόλς κατακρεούργησε τον θείο του όταν εκείνος τον έπιασε να κλέβει χρήματα από τον λογαριασμό του. Αφού τον τεμάχισε και τον πέταξε στους ασβούς, πήρε τα λεφτά του άτυχου 71χρονου και τα ξόδεψε σε ποτά και ναρκωτικά, σε καζίνο και μασάζ.

Ο Γουόλς, το βράδυ πριν από τη δολοφονία του θείου του, πήρε ταξί, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε δύο πριόνια, σακούλες και έναν κάδο.

30χρονος σκότωσε και τεμάχισε το θείο του

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, χρησιμοποίησε το πριόνι για να τεμαχίσει τον άτυχο 71χρονο και έπειτα πέταξε κάποια από τα μέλη σε ασβούς και τα υπόλοιπα σε κάδους έξω από ένα διαμέρισμα που ζούσε παλιότερα. Μάλιστα δεν ομολόγησε πού είχε πετάξει το κεφάλι του Γκράχαμ Σνελ παρά 6 μήνες αργότερα.

Αρχικά, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε τον θείο του νεκρό μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και κοκαΐνης και πανικοβλήθηκε επειδή σκέφτηκε ότι θα θεωρείτο ο ίδιος ύποπτος για τη δολοφονία του. Έπειτα, προσπάθησε να βγάλει διαβατήριο για να φύγει από τη χώρα.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής, ο Γουέλς ζήτησε την παραίτηση των δικηγόρων του και ο δικαστής έδωσε προθεσμία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου για τον διορισμό νέου δικηγόρου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share