Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 32χρονος πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία

4 Ιανουαρίου 2021 17:16
Άγριο έγκλημα: 32χρονος πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μετά ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας των δυο κοριτσιών ο Aaron D. Williams από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αφού πήγε στο σπίτι των δυο κοριτσιών δεν δίστασε να τα πυροβολήσει και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του.

Πατέρας σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Η 9χρονη Ava και η 6χρονη Alyse, βρέθηκαν νεκρές από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες ενώ ο Aaron βρέθηκε νεκρός σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Να σημειωθεί πως ο 32χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Ο Williams ήταν σε διάσταση με τη μητέρα των κοριτσιών, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Άγριο έγκλημα: 37χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του γιατί τον απάτησε η γυναίκα του

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα: Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι 31χρονη μητέρα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και τον 10χρονο ανιψιό της.

Συγκεκριμένα, όταν η 31χρονη επέστρεψε στο σπίτι τους εξομολογήθηκε στον 37χρονο ότι είχε κάνει έρωτα με συνάδελφό της και ότι ήθελε να χωρίσουν.

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη το ζευγάρι πήγε για μια βόλτα με τον 37χρονο να λέει κάποια στιγμή στη σύζυγό του ότι ήθελε να πάει βόλτα τα παιδιά, τον 6χρονο Άσκαρ και την μόλις 18 μηνών Αγιάνα.

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία πατέρας σκότωσε τα παιδιά του

Ο Καλίκοφ πήγε με το αυτοκίνητό σε ένα χωριό περίπου 120χλμ. από το σπίτι του και εκεί σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε ο ίδιος.

«Η γυναίκα μου με απάτησε. Μου το είπε σήμερα. Μου είπε ότι αγαπάει έναν άλλο άνδρα και ότι είχαν σεξ σε πάρτι της εταιρείας τους. Αντίο, θα πάρω και τα παιδιά μαζί μου» έγραψε σε μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του.

Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του και της ανακοίνωσε ότι τα παιδιά τους επρόκειτο να πεθάνουν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος των τριών προήλθε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share