Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε την γυναίκα του επειδή ήταν θετική στον κορωνοϊό και μετά αυτοκτόνησε

Μεγάλη τραγωδία

31 Δεκεμβρίου 2020 17:43
Άγριο έγκλημα: Σκότωσε την γυναίκα του επειδή ήταν θετική στον κορωνοϊό και μετά αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα: Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μετά ο ίδιος αυτοκτόνησε. Επίσης ένα ακόμη φρικτό έγκλημα έγινε όπου εκτέλεσαν μία 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα ανήμερα των Χριστουγέννων σημειώθηκε ένα φρικτό έγκλημα όπου ένας άνδρας σκότωσε εν ψυχρό την γυναίκα του επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό όπου και έπειτα αυτοκτόνησε.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας μεγαλοδικηγόρος διαζυγίων από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε, σε ένα τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα των Χριστουγέννων. Η 55χρονη Cindy Liquori ήταν στο σπίτι της μητέρας της την Παρασκευή. Εκεί τη βρήκε να κοιμάται ο 59χρονος σύζυγός της, John Liquori, και την πυροβόλησε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Hartford Courant», ο John ξάπλωσε κατόπιν δίπλα στη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε. Η αστυνομία δήλωσε τη Δευτέρα πως η Cindy, που διατηρούσε επιχείρηση που έφτιαχνε μάσκες και αντισηπτικά για τον κορωνοϊό, είχε κολλήσει Covid-19, πιθανότατα από τη μαμά της.

Πηγές κοντά στην οικογένεια ισχυρίζονται πως ο John φοβόταν μήπως έχει κολλήσει κι εκείνος Covid-19, η αστυνομία τονίζει ωστόσο πως τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμα γνωστά. Σημειώνεται ότι η μητέρα της Cindy νοσηλεύεται στο νοσοκομείο διότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

Άγριο έγκλημα: 37χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του γιατί τον απάτησε η γυναίκα του

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα: Φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι 31χρονη μητέρα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και τον 10χρονο ανιψιό της.

Συγκεκριμένα, όταν η 31χρονη επέστρεψε στο σπίτι τους εξομολογήθηκε στον 37χρονο ότι είχε κάνει έρωτα με συνάδελφό της και ότι ήθελε να χωρίσουν.

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη το ζευγάρι πήγε για μια βόλτα με τον 37χρονο να λέει κάποια στιγμή στη σύζυγό του ότι ήθελε να πάει βόλτα τα παιδιά, τον 6χρονο Άσκαρ και την μόλις 18 μηνών Αγιάνα.

Ο Καλίκοφ πήγε με το αυτοκίνητό σε ένα χωριό περίπου 120χλμ. από το σπίτι του και εκεί σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε ο ίδιος.

«Η γυναίκα μου με απάτησε. Μου το είπε σήμερα. Μου είπε ότι αγαπάει έναν άλλο άνδρα και ότι είχαν σεξ σε πάρτι της εταιρείας τους. Αντίο, θα πάρω και τα παιδιά μαζί μου» έγραψε σε μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του.

Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του και της ανακοίνωσε ότι τα παιδιά τους επρόκειτο να πεθάνουν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος των τριών προήλθε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share