Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου - Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο

Η μυστική σχέση της με γνωστό πολιτικό

29 Δεκεμβρίου 2020 12:43
Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου - Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Ρωσία με άγνωστο να εκτελεί εν ψυχρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου! Συγκεκριμένα, μασκοφόρος καταδίωξε την 30χρονη Ναταλία Προνίνα και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με εκείνη να πέφτει νεκρή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε ενώ φίλοι που ήταν μαζί της τραυματίστηκαν. Η γυναίκα επέστρεφε σπίτι έπειτα από προπόνηση μαζί με φίλους όταν την προσέγγισε ο δράστης και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και ερευνούν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η χορεύτρια είχε κρυφή σχέση με έναν πλούσιο άνδρα που εικάζεται ότι είναι πολιτικός.

Ο σύντροφός της, ο 33χρονος Αλεξάντρερ Κραβτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε διασύνδεση με τον φόνο και είπε πως ήταν στην Κριμαία όπου εργάζεται. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά.

Οι φίλοι της υποστήριξαν ότι δολοφονήθηκε κατ' εντολή επειδή απέρριψε κάποιου την πρόταση. Φίλη που ονομάζεται Βαλέρια είπε στην Komsomolskaya Pravda: “Μόνο κάποιος από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό εξαιτίας της ζήλιας του".

Επίσης η πρώην συνεργάτιδα της Ναταλία, Ανζέλικα υποστήριξε τη θεωρία για απογοητευμένο θαυμαστή. "Δεν ήταν σε σοβαρή σχέση, δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που ονειρεύεται το λευκό φόρεμα και ένα μάτσο παιδιά".

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

Ανατριχιαστικό έγκλημα: Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσες - Η πρώην νύφη πίσω από την άγρια δολοφονία

Ανατριχιαστικό έγκλημα: Σοκ προκάλεσε στις ιταλικές Αρχές η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού από την Αλβανία πριν λίγες ημέρες, καθώς βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε τέσσερις βαλίτσες, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου, που ήταν η πρώην νύφη τους!

Ως κίνητρο του εγκλήματος θεωρείται για την ώρα το ποσό των 40.000 ευρώ που είχε λάβει το ζευγάρι ως αποζημίωση για παλαιότερο τροχαίο. Η πρώην νύφη του ζευγαριού, λίγο πριν συλληφθεί ανέφερε πως για το αποτρόπαιο έγκλημα «έχει πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν έχει καμία απάντηση».

Η αστυνομία εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν είναι η μοναδική δολοφόνος καθώς τέτοιο διπλό έγκλημα δεν θα μπορούσε να κάνει μόνη της μια γυναίκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share