Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα: Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσες (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

17 Δεκεμβρίου 2020 09:43
Αποτρόπαιο έγκλημα: Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο έξω από τη Φλωρεντία, με δύο πτώματα να εντοπίζονται τεμαχισμένα μέσα σε τρεις βαλίτσες και τυλιγμένα με σελοφάν. Επίσης, άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στη Βρετανία με έναν 36χρονο να δολοφονεί την 58χρονη αεροσυνοδό σύντροφό του με την οποία είχαν μια «θυελλώδη σχέση».

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ανήκουν σε ζευγάρι Αλβανών, η εξαφάνιση των οποίων είχε δηλωθεί το 2015, την περίοδο που ο γιος της οικογένειας βρέθηκε έγκλειστος στη φυλακή Σολιτσιάνο.

Η τελευταία αναφορά χρονολογείται στις 2 Νοεμβρίου 2015, με ένα τηλεφώνημα (από απόρρητο αριθμό) προς την κόρη της οικογένειας στην οποία η μητέρα της εμφανίζεται να της λέει «πως πλέον δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν…».

Τυλιγμένα σε συσκευασία

Το ότι πάντως ήταν ορατό το τατουάζ, υποδηλώνει πως ο διπλός φόνος έγινε πρόσφατα. Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έγιναν έρευνες σε διάφορα σημεία. Τα σώματα των θυμάτων ήταν τυλιγμένα με σελοφάν και νάιλον σακούλες, δεμένα με κολλητική ταινία και «προστατευμένα» με κάποιο είδος συσκευασίας. Αρχικά βρέθηκε μια βαλίτσα με τον κορμό και το πόδι ενός άνδρα, μετά μία μόνο με τα κάτω άκρα της γυναίκας και τέλος η τρίτη βαλίτσα με τον κορμό της.

Το τατουάζ με την άγκυρα «δείχνει» το DNA

Οι έρευνες των καραμπινιέροι συνεχίζονται σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Φλωρεντία-Πίζα. Γι' αυτό και οι αρχές θεωρούν πως ο διπλός φόνος δεν διαπράχθηκε στο ίδιο σημείο, απλά εκεί πετάχτηκαν οι τρεις βαλίτσες μέσα στις καλαμιές. Ο άνδρας, σκοτώθηκε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μάλλον με μαχαίρι καθώς φέρει μια πληγή στο λαιμό. Απομένει και η επίσημη ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, αν και οι Ιταλικές αρχές το θεωρούν «τυπική υπόθεση».

Φρικιαστικό έγκλημα: 21χρονη σκότωσε τη μητέρα της και ξερίζωσε την καρδιά της (Video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Μολδαβία, καθώς μία 21χρονη φοιτήτρια ιατρικής φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της και να ξερίζωσε την καρδιά της ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η 21χρονη Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της και κατόπιν, ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την άτυχη γυναίκα, βασανίζοντάς την ως τον θάνατό της. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Βραζιλία με έναν 21χρονο να δολοφονεί την έγκυο σύζυγό του πάνω στην ερωτική επαφή!

Η νεαρή γυναίκα από το Κομράτ είναι η κύρια ύποπτη του φρικτού εγκλήματος, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας. Άτομο από την τοπική αστυνομία που δεν κατονομάζεται περιέγραψε τις λεπτομέρειες της αδιανότητης πράξης της νεαρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η 21χρονη «ξερίζωσε την καρδιά από το στήθος της ετοιμοθάνατης γυναίκας».

Η σπουδάστρια Ιατρικής, που διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μια μέρα μετά τη σύλληψή της. Ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνει να ξαπλώνει στον πάγκο μέσα στη δικαστική αίθουσα και να καθαρίζει τα νύχια της, προτού σηκωθεί όρθια πάνω στον πάγκο όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα. Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο αν σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα της, εκείνη απλά γέλασε και είπε «Αντίο».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι, όταν το θύμα επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, εντόπισε σημάδια ότι η κόρη της είχε μπλέξει με ναρκωτικά και κανόνισε να της παρασχεθεί βοήθεια, κάτι που εξόργισε τη νεαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο της Άννα, η σπουδάστρια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα ούτε είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης.

«Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Πρασκόβια λάτρευε την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της μπορούσε. Πέρασαν δύο ώρες προτού μου πει η αστυνομία ότι η Άννα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κοπέλα είναι η κύρια και μοναδική ύποπτη μέχρι στιγμής και ότι διεξάγεται έρευνα για να φωτιστούν τα κίνητρά της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share