Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Ασθενής νοσηλεύεται από τις 23 Νοεμβρίου - Συγκλονίζει με την περιγραφή του (Video)

«Κάνουμε αγώνα για να...»

26 Δεκεμβρίου 2020 14:44
Κορωνοϊός: Ασθενής νοσηλεύεται από τις 23 Νοεμβρίου - Συγκλονίζει με την περιγραφή του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κορωνοϊός: Ασθενής νοσηλεύεται από τις 23 Νοεμβρίου έχοντας τον φονικό ιό και συγκλονίζει με την περιγραφή του. Παράλληλα, συγκλονίζει ασθενής μέσα από το νοσοκομείο λέγοντας: «Προσέχετε γιατί γίνεται χαμός»!

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ατέσογλου, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Δράμας, νοσηλεύεται με κορωνοϊό για περισσότερο από ένα μήνα και συγκλονίζει με τη μαρτυρία του.

«Κάνουμε αγώνα για να επιβιώσουμε», δηλώνει ο ίδιος, που δίνει τη δική του μάχη από τις 23 Νοεμβρίου. «Πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη αξία στην υγεία», τονίζει, μέσα από την κλινική Covid του Ιπποκρατείου.

Περισσότερο «τυχερός» ο Γιάννης Πανανάκης, που επίσης μιλά στο OPEN TV και ο οποίος θα περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του, μετά τη μάχη που έδωσε και ο ίδιος με τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: «Πάλεψα 42 ημέρες και...» - Συγκλονιστική μαρτυρία 52χρονου (Video)

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό τις 42 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτήρια» μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο 52χρονος Στέφανος Στεφάνου ο οποίος κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του νικητής.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Mega την Τρίτη (22/12) επέστρεψε κοντά στην γυναίκα και του δύο του παιδιά να κρατήσει την υπόσχεσή του: Να βάλει εκείνος το αστέρι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παράλληλα, ρίγη συγκίνησης προκαλεί με το μήνυμά της συζύγου του 59χρονου νοσηλευτή που «νικήθηκε» από τον φονικό ιό

Στις 8 Νοεμβρίου ο Στέφανος Στεφάνου, μεταφέρθηκε με βαριά συμπτώματα κορονοϊού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ολομόναχος και φοβισμένος. Δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε. «Τους χαιρέτησε χωρίς να ξέρω εάν θα επιστρέψω πίσω, ήμουν αισιόδοξος αλλά και φοβισμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φύλακας άγγελος» του η Ίλυα, μια νοσηλεύτρια που του κρατούσε το χέρι στην εντατική του νοσοκομείου και του έλεγε πως θα βγει νικητής.

Ο Στέφανος Στεφάνου ήταν ο ασθενής Νο 3 για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Η απόσταση μεταξύ ζωής και θανάτου είναι ένα τσακ και εσύ αποφασίζεις από ποια πλευρά θα είσαι» σημειώνει.

Η σύζυγός του καθημερινά στη μια το μεσημέρι ενημερωνόταν από το προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Covid free πια και 16 κιλά πιο αδύνατος, ο κ. Στεφάνου ευχαριστεί το προσωπικό της κλινικής αναπνευστικής ανεπάρκειας του «Σωτηρία» που τον κράτησε στη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share