Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024

Οικονομική «θύελλα» με τη νέα Πανσέληνο: Ποιά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25/9-1/10);

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

22 Σεπτεμβρίου 2023 21:58
Οικονομική «θύελλα» με τη νέα Πανσέληνο: Ποιά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25/9-1/10);
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Μία έκρυθμη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας, σηματοδοτεί το τέλος του Σεπτεμβρίου και την έναρξη του Οκτωβρίου (των Εκλείψεων) και το κλίμα γύρω μας είναι αρκετά θυμωμένο … Σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που σχηματίζεται την Παρασκευή στις 29 του μήνα στο ζώδιο του Κριού. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση.

Η πρώτη Πανσέληνος μετά την Φθινοπωρινή ισημερία, κορυφώνει γεγονότα και εξελίξεις που φέρνουν μία έντονη σύγκρουση ανάμεσα στο «εγώ» (ΚΡΙΟΣ) και το «εμείς» (ΖΥΓΟΣ), συνάμα ο Άρης από το Ζυγό, προχωρά αυτή την εβδομάδα και αγγίζει την μοίρα που θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στο Ζυγό, παρατηρούμε λοιπόν την ενεργοποίηση του φαινομένου από αυτή την εβδομάδα και την πορεία μας για ουσιαστικές, καρμικές, μεταμορφωτικές αλλαγές!

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου, είναι γεγονός ότι βρίσκονται σε περίοδο δράσης, εξελίξεων, νεύρων και χρειάζεται να λειτουργήσουν πιο προσεχτικά ετούτο το διάστημα!

Οικονομική «θύελλα» με τη νέα Πανσέληνο: Ποιά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25/9-1/10);

Ο παιδαριώδης ενθουσιασμός, η δίψα για ερωτική περιπέτεια, χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά δεν λείπουν με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, καθώς οδεύουμε όμως προς το τέλος της εβδομάδας που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού, καλούμαστε να πληρώσουμε το «λογαριασμό» και έρχεται η ώρα που αντιλαμβανόμαστε ότι τα λεφτά φεύγουν πολύ γρήγορα από τα χέρια μας, είτε από λάθη, είτε από ανατροπές, αλλά και στο παιχνίδι του έρωτα τίποτα δεν είναι σταθερό ή δεδομένα … Είναι γεγονός ότι είναι μία εβδομάδα που ανατρέπονται επιθυμίες, σχέδια, σχέσεις και … ο έρωτας βρίσκεται στο πεδίο επικίνδυνης ζώνης…. Κρίσεις ανεξαρτησίες, ξαφνικά σοκαρίσματα, κόντρες και ανατροπές θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Τι καλό όμως έχει αυτή η εβδομάδας; Ο Ερμής από την Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, όπου δεν θα λείψουν και κάποια ευχάριστα νέα ή και πρωτοβουλίες, που θα προσφέρουν χαρά, ανανέωση και ευκαιρίες κυρίως σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share