Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Πισωγύρισμα για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου: «Ζήτησα βοήθεια ειδικού...»

Η σπαρακτική εξομολόγηση

30 Μαΐου 2024 19:20
Πισωγύρισμα για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου: «Ζήτησα βοήθεια ειδικού...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε από μια πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως την πιο σκληρή της ζωής της, έχοντας χωρίσει με τον Κρατερό Κατσούλη και χάνοντας τη μητέρα της.

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα.

Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά. Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα προς διαπραγμάτευση θέματα και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά».

Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, δεχόμενη τα εύσημα από την Ιωάννα Μαλέσκου, είπε στο περιοδικό You: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ότι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων.

Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος του μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share