Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Χρυσός» Οκτώβριος από Γιώργο Ματσάγγο: Πλούτος και λάμψη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

20 Σεπτεμβρίου 2023 14:49
«Χρυσός» Οκτώβριος από Γιώργο Ματσάγγο: Πλούτος και λάμψη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» Οκτώβριο προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος, καθώς έρχονται πλούτος και λάμψη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Ο γνωστός αστρολόγος ανέλυσε τις προβλέψεις του για τα 12 ζώδια και τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή για μερικά από αυτά. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οκτώβριος, ο μήνας που θα χρειαστεί να προσέχουμε για να έχουμε ώστε να βγούμε πιο δυνατοί.

Ο Ερμής πρωταγωνιστεί στην αρχή του μήνα, καθώς σχηματίζει όψεις ενώ βρίσκεται στην Παρθένο, με τους Ποσειδώνα και Πλούτωνα στις 2/10 και 3/10 αντίστοιχα, ενώ στις 5/10 μπαίνει στο Ζυγό.

Με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 14/10 στο Ζυγό, ξεκινά η δεύτερη περίοδος εκλείψεων του 2023. Αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις κάθε είδους και μας δίνει την ευκαιρία να συσφίξουμε αυτές τις σχέσεις, να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν οι άλλοι με ένα πιο προσωπικό τρόπο.

Την ημέρα της Εθνικής γιορτής στις 28/10 πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο. Η παρουσία του Ερμή και του Άρη κοντά στον Ήλιο στο Σκορπιό, καθώς και του Δία απέναντι στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στη Σελήνη, δίνει έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα σε αυτήν την έκλειψη που μπορεί να είναι «ή του ύψους ή του βάθους»!

Δείτε το βίντεο

Μεγάλο άχτι: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τους μισούν όλους στα κρυφά

Αν συμφωνούμε όλοι σε κάτι, είναι το ότι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες. Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο καλοπροαίρετοι από τους άλλους, κάποιοι κάνουν εξαρχής πιο θετικές σκέψεις για τους άλλους και, φυσικά, κάποιοι μισούν όλο τον κόσμο στα κρυφά και το κρύβουν επιμελώς. Ποια είναι τα 4 ζώδια που έχουν μεγάλο άχτι, σύμφωνα με το marieclaire.gr;

Ποια είναι, λοιπόν, τα ζώδια, που τους μισούν όλους στα κρυφά (και ενίοτε φανερώνονται και μάλιστα απότομα); Με την ευκαιρία, δείτε το πιο ακαταμάχητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό ισχύει το τεκμήριο της ενοχής. «Είσαι ένοχος ή τουλάχιστον ύποπτος μέχρι την απόδειξη του εναντίου». Ο Σκορπιός εμπιστεύεται πάρα πολύ δύσκολα και πρέπει κάποιος να του αποδείξει έμπρακτα αυτά που λέει, ώστε να ξεκινήσει να τον βλέπει με άλλο μάτι. Αν δεν πειστεί – πράγμα που δεν είναι απίθανο – δε θα συμπαθήσει τον άλλο ποτέ. Εξάλλου, ο Σκορπιός παίρνει πάντα προληπτικά μέτρα, με σκοπό να μην πληγωθεί από τους ανθρώπους που αποφασίζει να βάλει στη ζωή του και έτσι τούς έχει σε απόσταση για πολύ καιρό, περνώντας τους και από διάφορες «δοκιμασίες», στις οποίες, αν επιτύχουν, έχουν κάποιες πιθανότητες να γίνουν φίλοι του. Όχι κολλητοί, μην υπερβάλουμε κιόλας. Φυσικά, στην περίπτωση που, χωρίς λόγο, βλάψει κάποιος έναν Σκορπιό, καλό είναι να προσέχει τα πάντα στην καθημερινότητά του, διότι δεν θα ξέρει από πού θα του έρθει η εκδίκηση. Εκεί θα είναι και η μοναδική φορά που ο Σκορπιός θα δείξει ότι μπορεί να τους σιχαίνεται όλους και στα κρυφά, και στα φανερά.

ζώδια μίσος

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δε μπορεί καθόλου τους ανθρώπους που του έρχονται σε κόντρα, αμφισβητώντας τις γνώσεις τους, τον τρόπο με τον οποίο κάνει τη δουλειά του, την ικανότητά του να ανταπεξέλθει στις όποιες προκλήσεις βρεθούν μπροστά του και γενικώς αν κάποιος/α τολμήσει να του πει, έστω και με κάποιο υπονοούμενο, πως δεν αξίζει να βρίσκεται π.χ. στη θέση που είναι, θα τον σιχαίνεται για μια ζωή, ακόμα και όταν πάρει προαγωγή – ναι, ακόμα κι αν γίνει πρόεδρος της Αμερικής ή διευθυντής στην πολυεθνική εταιρεία της προτίμησής του. Φυσικά, αν προσπαθήσεις να κάνεις micro-management σε έναν Αιγόκερω, την έβαψες, διότι και η πρωτοβουλία θα σου έρθει μπούμερανγκ και δε θα θέλει να σε βλέπει ούτε σε φωτογραφία στο Instagram. Δεν τον νοιάζει – εννοείται – τι άποψη έχουν οι άλλοι για εκείνον. Αρκεί που γνωρίζει ο ίδιος την αξία του.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει μία δυσκολία να κατανοήσει το πώς οι άλλοι άνθρωποι δε μπορούν να είναι σαν εκείνον, δηλαδή να τηρούν το πρόγραμμά τους, τις υποσχέσεις τους, να είναι φερέγγυοι και γενικώς να φέρνουν εις πέρας ό,τι τους αναθέσουν, όποτε κι αν συμβεί αυτό. Εξαιτίας της σχολαστικής προετοιμασίας που κάνουν για τα πάντα στη ζωή τους, από το πάρτι των γενεθλίων τους μέχρι το πώς θα πάνε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, αν καταλάβουν ότι ο απέναντί τους δεν διαθέτει καθόλου την αρετή της οργάνωσης και της προνοητικότητας ή αν πέσει στην αντίληψή τους πως ο άλλος δεν έχει μέσα του το αίσθημα του σεβασμού και της ευθύνης, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον συμπαθήσει ποτέ. Μάλιστα, θα αισθάνεται μια διαρκή αποστροφή απέναντί του, η οποία δεν πρόκειται να υποχωρήσει ακόμα και αν ο άλλος του πει τα καλύτερα λόγια για το ξεσκόνισμά του, ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα για τους απανταχού γνήσιους Παρθένους.

Καρκίνος

Ναι, είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ο Καρκίνος θα τρέξει να συμπαρασταθεί στον οποιονδήποτε, ακόμα κι αν τον γνώρισε πριν από πέντε λεπτά. Θα αφιερώσει χρόνο, χώρο, συναίσθημα, τα πάντα για να κάνει τον άλλο να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αν εκφράσει μία άποψη και ο απέναντί του για κάποιο λόγο δεν τη συμμεριστεί, τότε ο εκνευρισμός του μπορεί να φτάσει εξαιρετικά γρήγορα στα όρια της σιχαμάρας για τον άλλο. Και το χειρότερο είναι πως θα επιμείνει στην άποψή του και αν ο άλλος δεν υποχωρήσει, τότε θα αρχίσει να τον μισεί για πάντα, δείχνοντάς το με κάθε αφορμή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share